دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1396 - 11:30
در گفت‌و‌گو با آنا؛

فاطمه کرم‌زاده: فدراسیون جهانی بازی بانوان ایرانی را تاریخی خواند/ به موافقت فیبا با پوشش سر بانوان امیدوارم

نایب رییس فدراسیون بسکتبال گفت: در آمریکا هم بانوان بسکتبالیست مسلمان به دلیل سخت‌گیری‌های فیبا پشت خط قرمز مانده‌اند.
کد خبر : 171660

فاطمه کرم زاده نایب رئیس بانوان فدراسیون بسکتبال در مورد واکنش فدراسیون جهانی به بازی نمادین بانوان بسکتبالیست ایران گفت: «‌یک رقابت نمادین میان تیم‌های کوشا سپهر و گاز تهران روز پنج شنبه در حضور لوبو ناظر فیبا و معاونان وزارت ورزش برگزار شد که خوشبختانه بعد از این بازی هم نماینده فیبا نظر مثبتی به حضور بانوان در میادین بین المللی داشت. همچنین روز گذشته فدراسیون جهانی این بازی را یک اتفاق تاریخی و مهم قلمداد کرد که همه این‌ها نشان می‌دهد مسئولان فدراسیون جهانی با حضور بانوان اسلامی با پوشش سر در عرصه بین المللی موافق باشند.»


وی ادامه داد: «‌خوشبختانه ناظر فیبا هم از نوع پوشش بانوان و هم برگزاری این مسابقه رضایت کامل داشت و من فکر می کنم در بازی‌های جهانی بانوان ایرانی بتوانند با پوشش سر به میدان بروند. البته او تنها یک رای دارد و باید ببینیم در اردیبهشت ماه که کمیته فنی فدراسیون جهانی برگزار می شود دیگر اعضا چه رای می‌دهند. ما این رقابت ها را به بهترین شکل برگزار کردیم و حتی هر سه داور وسط ما هم بین المللی بودند و تمامی استاندارها را رعایت کردیم.»


کرم زاده با تاکید بر اینکه امسال سال بانوان بسکتبالیست ایران است، اظهار کرد: «‌غیر از این بازی نمادین تیم سه نفره بانوان برای اولین بار به تورنمنت قزاقستان دعوت شد. سعیده علی، مژگان خدادادی، معصومه اسماعیلی ترکیب تیم ایران را تشکیل می‌دهند و با هدایت افسانه حسن نایبی راهی قزاقستان شدند و امروز اولین بازی خود را انجام خواهد داد. همه این اتفاقات نشان می دهد که بانوان ایران حرکت رو به جلو دارند و می‌توانیم به حضور آنها در میادین بین المللی امیدوار باشیم.»


نایب رئیس بانوان در پایان گفت: «برنامه های زیادی برای حضور بانوان در میادین رسمی داریم اما تا زمانی که رای نهایی فیبا اعلام نشود نمی توانیم آنها را اجرا کنیم. متاسفانه سخت گیری های فدراسیون جهانی بسکتبال باعث شده که بانوان ما چندین سال با وجود پتانسیل بالا در میادین بین المللی حاضر نشوند. البته این موضوع تنها مربوط به بانوان ایران نمی شود بلکه شامل تمام بانوان کشورهای مسلمان است. تنها کشور ما مسلمان نیست و حتی در آمریکا هم بانوان بسکتبالیست مسلمان وجود دارد که به دلیل همین سخت گیری ها پشت خط قرمز مانده اند و اجازه حضور در بازی های بین المللی را ندارند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب