وزیر ارتباطات: یکصدا از حضور روحانی حمایت میکنیم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمود واعظی روز چهارشنبه پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: به شدت از نامزدی دکتر روحانی حمایت خواهم کرد.
وی تصریح کرد:همه ما در دولت و حتی دوستان دیگری که اسامی شان را صدا و سیما می گذارد، یکصدا حمایت می کنیم برای اینکه آقای دکتر روحانی بیایند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: بخش قابل توجهی از وعده ها در دور اول در رابطه با مسائل خارجی، همبستگی داخلی، امنیت ملی و بخشی از مسائل اقتصادی محقق شده و بخشی که اشتغال و تولید داخل است، در دور دوم انجام خواهد شد.
واعظی درباره رویکرد صدا و سیما در تکرار نام وی برای نامزدی ریاست جمهوری نیز گفت: البته از خیلی از کارهای صدا و سیما سردر نمی آوریم و باید از خودشان بپرسید؛ دفعات قبل هم تکذیب کردم، الان هم تکذیب می کنم.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره سرویس پیامرسان ویسپی گفت: سیاست ما همواره این بوده خدماتی که مورد نیاز مردم است و لطمه ای هم به کار دیگران نمی زند، آزاد باشد. شبکه های مختلف هستند که همین سرویس روی آنها داده خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تعداد کاربران تلگرام در ایران قابل مقایسه با کشورهای دیگر نیست. بر این اساس خود تلگرام آرام آرام و گام به گام سرویس جدید را ارائه می دهد. از طرف دیگر اینگونه سرویس ها از طریق شبکه هایی که اپراتورها سرمایه گذاری کرده اند، باید داده شود و اگر اپراتورها موافق نباشند قطعا ارائه چنین سرویسی با مشکل مواجه می شود.
واعظی با بیان اینکه در دو سال گذشته برای نسل سوم و چهارم در شهرهای مختلف سرمایه گذاری 18 تا 19 هزار میلیارد تومانی انجام شده، گفت: با توجه به اینکه شبکه های دیگر محدود است، شبکه تلگرام خیلی گسترده است. اپراتورها در حال بررسی هستند که چگونه وضعیت اقتصادی این اپراتورها را تحت الشعاع قرار می دهد. منتظر هستیم این بررسی تمام شود.
وی افزود: همواره نظرمان این است تصمیمی بگیریم که هم مردم و هم اپراتورها راضی باشند؛ البته اپراتوری در هر مقطعی به دلیل مسائل اقتصادی و نه مسائل سیاسی و سرمایه گذاری که کرده نمی خواهد یکی از این شبکه ها روی شبکه اش صدا را سرویس دهد؛ در اختیار خودش است، نمی توانیم اجبار کنیم ولی به هر حال در حال بررسی هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در دنیای امروز هیچ چیز جایگزین چیز دیگر نمی شود. در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر انواع شبکه های اجتماعی وجود دارد؛ با خدماتی که به مردم می دهند جای خود را باز می کنند. این ویسپی تلگرام، و بقیه هم جای خود را دارند.
انتهای پیام/