پزشکیان: نیازمند علم، برنامهریزی، مدیریت و ترسیم نقشه کلان هستیم تا عملیاتی حرکت کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مسعود پزشکیان در همایش «قابلیتها و راهکارهای توسعه پایدار شهرستانهای فیروزآباد، قیر و کارزین و فراشبند» که همزمان با راه اندازی اولین واحد دانشگاهی استان فارس و با حضور ائمه جمعه، فرمانداران، بخشداران و شورای اداری شهرستانهای قیروکارزین، فراشبند و میمند در تالار هنر فیروزآباد برگزار شد، با تبیین معنا و مفهوم اقتصاد مقاومتی گفت: «قدم اول در هر راه داشتن نقشه جامع است. بدون نقشه راه پیمودن یعنی بی ثمری و بی ثمری یعنی رکود. حتی در ساخت یک بنای کوچک هم ترسیم نقشهای جامع و کاربردی اصل است.»
وی درباره نحوه نگرش مدیران و مسئولان به عملکرد خود گفت: «اگر در انجام کارها همیشه از خودمان راضی بودیم، همیشه در ارزیابی بهترین نمرهها را برای خودمان قائل بودیم، این یعنی این که دچار روزمرگی شدهایم و روزمرگی یعنی درجا زدن. امروز نیاز به علم داریم، نیاز به مشارکت و حرکت. برنامهریزی، مدیریت و ترسیم نقشه کلان تا عملیاتی تر حرکت کنیم و این یعنی آغاز حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی.»
دکتر علیرضا انوری رئیس واحد فیروز آباد نیز در گزارشی درباره اقدامات و فعالیتهای انجام شده در زمینه تلاش برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، کنترل هزینهها، استفاده بهینه از منابع موجود و صرفهجویی برای مقابله وبرون رفت از مشکلات موجود واحد متبوع خود ارائه کرد.
حجتالاسلام عزیزالله هاشمیزاده امام جمعه فیروزآباد، ابراهیم استوار میمندی فرماندار و کورش کرمپور حقیقی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاههای خود درباره اقتصاد مقاومتی پرداختند.
فنآوری اطلاعات و ارتباطات کشاورزی، سیاستها و دستورالعملهای دولتی برای کاهش و قطع وابستگی به کشورهای خارجی در زمینه اقتصادی، ارائه الگوهای تحقیقی، مدلهای موفق و مدیریت انرژی در استرالیا هم از سوی دکتر منصور اسفندیاری بیات، دکتر محمود ابولپور مفرد و دکتر فرشاد فرهبد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
در پایان این مراسم از 82 نفر از دانشجویان ممتاز ورودیهای مختلف رشتههای تحصیلی شرکت کننده در همایش و زوج مخترع به نامهای سیده سحر ستایش و مجدالدین خادمی دانشجویان دکتری رشته شیمی فیزیک واحد فیروزآباد تجلیل شد.
انتهای پیام/