اینفانتینو : قضاوت بازی بارسلونا با پاریسنژرمن را برعهده داوران بگذاریم
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از ورزش سه، بازگشت تیم فوتبال بارسلونا در دیدار برابر پاریسنژرمن که باخت 4 بر صفرش در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را با پیروزی 6 بر یک در دور برگشت جبران کرد، با وجود تاریخی بودنش با جنجالهای زیادی درباره قضاوت داوری آن، دنیز آیتکین همراه بوده و واکنشهای فراوانی را به همراه داشته است.
جانی اینفانتینو، رئیس فیفا هم به این اتفاق واکنش نشان داده اما ترجیح داده قضاوت این بازی را ارزیابی نکند.
اینفانتینو در یک نشست اعضای مدیران اجرایی فیفا در لندن، راجع به بازی بارسا - پاریسنژرمن گفت: چیزی که شما دیدید یک بازی باورنکردنی بود. این نشان میدهد که فوتبال یک بازی فوقالعاده است.
رئیس فیفا در پاسخ به سؤالی درباره قضاوت بازی هم اظهار داشت: چه برخی از تصمیمات اتخاذ شده در آن بازی عادلانه بوده باشند یا نه، ما باید ارزیابی عملکرد داوری این بازی را برعهده داوران بگذاریم.
نهاد قانونگذار فوتبال جهان (IFAB) سال گذشته پذیرفت که به صورت آزمایشی از تکنولوژی کمک داوران ویدئویی، استفاده کند به طوری که به داوران اجازه داده میشد برای حصول اطمینان از درستی تصمیماتشان در چهار مورد، از دستیارانی که خارج از زمین فیلم بازی را بازبینی میکنند، کمک بگیرد. آن چهار مورد عبارتند از: به ثمر رسیدن گل، خطاهای پنالتی، اخراجها و تشخیص اشتباه بازیکن خطاکار.
اینفانتینو هم یکی از حامیان استفاده از این تکنولوژی بوده است و بازی چهارشنبه شب بارسا - PSG را نمونهای بارز از مواردی که نشان میدهد قضاوت در فوتبال به تکنولوژی نیاز دارد، دانست.
رئیس فیفا با اشاره به اینکه بحث استفاده از تکنولوژی برای کمک به داوران را در نشست خود با داوران ارشد انگلیسی و اسکاتلندی مطرح کرده است، افزود: ما در IFAB میگفتیم که در زمینه تغییر قوانین واقعاً باید مراقب باشیم چون فوتبال ورزشی بسیار مهم است. هر زمان که شما احساس کردهاید همه چیز را دیدهاید، اتفاقی دیگر رخ میدهد که شما هرگز پیش از آن نظیرش را ندیدهاید.
اینفانتینو در پایان عنوان کرد: تکنولوژی کمک داور ویدئویی در آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت و امیدواریم که بتواند اشتباهات داوری را برطرف و محدود کند. در این مورد به خصوص (بازی بارسا - پاریسنژرمن) من نمیدانم که آیا اشتباهی محرز رخ داده است یا نه اما در آینده زمانی که اشتباهات محرز رخ دهد، با استفاده این تکنولوژی میتوان آنها را تصحیح کرد.
انتهای پیام/