حقشناس: جریان اصلاحات همانند سال ۹۲ با یک نامزد وارد انتخابات میشود/ روحانی به جای ارائه برنامه از کارنامه فعالیتش دفاع کند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از ایرنا، محمدجواد حقشناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره برنامههای حزب اعتمادملی برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، گفت: این تشکل سیاسی شورایی را برای تعامل و هماهنگیهای لازم با احزاب اصلاحطلب، شورای عالی سیاستگذاری و شورای هماهنگی اصلاحات تشکیل داده است.
حقشناس ادامه داد: دفتر سیاسی این حزب در حال تدوین شاخصهای مورد نظر برای حضور در انتخابات است. دفاتر حزبی در استانها نیز با توجه به موقعیت منطقهای فعال هستند و ارتباطات حداکثری خود را دنبال میکنند و آماده حضور تمام عیار در فضای انتخاباتی هستند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری و اینکه اصولگراها هنوز نامزد خاصی را معرفی نکردهاند، گفت: جریان اصولگرا به عنوان جریان رقیب دولت و اصلاحطلبان، انتظار میرود زودتر نامزدهای خود را معرفی کنند.
حقشناس ادامه داد: جریان اصلاحات که در سال ۱۳۹۲ از روحانی حمایت کرد در واقع در این حوزه حداقل نیازی به طرح مجددی ندارد و این جریان در پایان با یک نامزد وارد فضای انتخابات ریاست جمهوری میشود، بنابراین نامزدش شناخته شده است.
وی همچنین گفت: وظیفه اصلی بیشتر به عهده آقای روحانی و همکارانشان است که در این دوره به جای ارائه برنامه از کارنامه فعالیتشان دفاع کنند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در ادامه به ایده و رویکرد جریان اصلاحطلبان اشاره کرد و افزود: ایدهای که اصلاحطلبان از روز اول و حتی از سال ۷۶ بر آن تأکید داشتند و هیچ گاه تا امروز از آن عدول نکردند حرکت در چارچوب دفاع از حقوق اساسی مردم و توجه به پارامترهایی مثل انسجام ملی و یکپارچکی، تمامیت ارضی و همینطور حفظ پرستیز ایران در جامعه جهانی و دفاع از منافع ملی و حفظ حرمت ایرانی و ایرانیان در تمام حوزهها است.
حقشناس ادامه داد: وقتی ما با خطر دشمن خارجی روبرو می شویم این شاخص ها بیشتر باید مورد تاکید گیرد چرا که وجود هر نوع شکاف و تفرقه به نظام و انقلاب ضربه میزند. اصلاحطلبان همیشه این برنامه را در دستور کار داشتند و مسئولان عالیرتبه و شاخص اصلاحات نیز بر این امر تأکید داشتند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی یادآور شد: ما ممکن است در داخل نقدهایی به اداره کشور داشته باشیم اما هیچ گاه اجازه نمی دهیم دشمن بخواهد دخالت کند. امروز بزرگ ترین پیام برای نشان دادن قدرت که بخشی از آن قدرت نرم است، حفظ انسجام و جلوگیری از تفرقه و ترمیم شکافهایی است که در جامعه وجود دارد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: اسم آن را گفتوگو، بازنگری در رفتار یا حرکت قانونمداران بگذارند اما روح پیامی که بزرگان جریان اصلاحات پیگیر هستند براساس حرکت در چارچوب قانون، منافع ملی و دفاع حقوق اساسی مردم است و اگر اختلافنظری هم وجود دارد در قالب رقابتهای سیاسی شناخته شده است که باید پیگیری شود.
وی تأکید کرد: بنابراین احزاب اصلاحطلب ائتلاف درون حزبی، اقناع افکارعمومی و دعوت مردم را برای مشارکت حداکثری و حفظ و انسجام براساس منافع ملی در دستور کار خود دارند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره فقدان آیتالله هاشمی و تأثیر آن بر انتخابات به خصوص ریاست جمهوری ۹۶ گفت: به رغم فقدان رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام جایگاه ایشان در فضای سیاسی و انتخابات کاملا حفظ است.
حقشناس با یادآوری حضور گسترده مردم در مراسم تشیع آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی که در قید حیات بود به لحاظ تأثیرگذاری در سطح جامعه با هاشمی که در قید حیات نیست خیلی تفاوت ندارد.
انتهای پیام/