قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب + تصاویر
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، فرادید به نقل از دیلیمیل نوشت: قاچاقچیان این طوطیهای کاکلی کاکلزری را در بطریهای آب جاسازی کردند تا آنها را برای مراسمی در اندونزی قاچاق کنند. خوشبختانه اما پلیس اندوزی محموله این پرندهها را کشف و از بطری خارج کرد تا تحت مراقبتهای پزشکی قرار گیرند. قیمت هر کدام از این پرندهها در بازار اندونزی 650 یورو بوده است.
«اتحادیه بینالمللی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی» نام طوطی کاکلی کاکلزری را در سال 2007 وارد فهرست گونههای در حال انقراض کرده بود.
جمعیت این گونه (Yellow-crested cockatoos) به دلیل جنگلزدایی و شکار غیرقانونی به شدت کاهش یافته است. مطالعات اخیر نشان میدهد که کمتر از 7000 طوطی کاکلی کاکلزری در جهان وجود دارد.
هر ساله بیش از 10 هزار طوطی، شامل طوطی استرالیایی (Lories) و طوطی کاکلی کاکلزری، در منطقه هالماهِرا در شمال اندونزی از طبیعت گرفته میشوند. گفتنی است این طوطیها در جهت تجارت غیرقانونی حیوانات در بازار اندونزی و بازارهای بینالمللی شکار میشوند.
حدود 40 درصد این پرندهها در فرآیند قاچاق جان خود را از دست میدهند. بنابراین میتوان گفت از هر 1000 طوطی، 400 مورد آن بیجهت در فرآیند شکار غیرقانونی، حمل و نقل و تجارت کشته میشود. دلیل آن نیز شرایط بد نگهداری و حمل و نقل ظالمانه این پرندگان است.
بسیاری از پرندگان را نمیتوان در تجارتهای قانونی بینالمللی خرید و فروش کرد، مگر اینکه این پرندهها با مجوز کشور صادرکننده شکار شده باشند.
سرعت تولید مثل طوطیهای کاکلی کاکلزری کند است. این طوطیها سالی یک بار و هر بار نیز تا دو تخم میگذارند. شکار بیرویه همچنان ادامه دارد، البته در مناطقی نیز کمی از آن کاسته شده است. از طرف دیگر، قطع بیرویه درختان برای مصارف صنعتی و همچنین سمپاشی درختان باقیمانده دو تهدید بزرگ برای این گونه طوطی و البته پرندههای دیگر ساکن این منطقه به شمار میروند. این پرندههای بسیار زیبا در جنگلهای تیمور شرقی و جزایر سولاوِسی و لسر سونداس اندونزی یافت میشوند.
انتهای پیام/