درمان ایمپلنت از سن 18 سال امکانپذیر است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن متخصصان دندانپزشکی ترمیمی ایران، دکتر کاوه خلج اظهار کرد: درمان ایمپلنت نسبت به دهه گذشته آساتر شده و معمولا شامل دو مرحله کاری است که در مرحله اول جراح فک یا جراح لثه پایه ایمپلنت را در استخوان فک قرار میدهد و در مرحله بعد دندانپزشک ترمیمی روکش ایمپلنت را قرار میدهد. ترس بیماران از این درمان مربوط به ترس از قسمت جراحی آن بوده و بهتر است مراجعان بدانند که سختی جراحی در اغلب موارد نسبت به جراحی و کشیدن دندان عقل آسانتر است.
این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی با اشاره به اینکه مشکلات پس از جراحی ایمپلنت به نسبت کمتر است، یاد آور شد: امروزه تمام شرکتها به سمت آسان شدن درمان ایمپلنت و سریعتر انجام شدن آن رفتهاند و درمان ایمپلنت از سن 18 سال به بعد امکان پذیر است.
خلج اضافه کرد: فقط در افرادی که دچار بیماریهای متابولیک پیشرفته و خاص و یا مشکلات استخوانی باشند، درمان ایمپلنت دارای محدودیت است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: درمان ایمپلنت برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون هستند با مشورت پزشک قلبشان هیچ محدودیتی وجود ندارد.
به گفته وی، بعد از طی مراحل درمان بیمار باید سالانه یک تا دو بار به دندانپزشک مراجعه کند.
این عضو انجمن متخصصان دندانپزشکی ترمیمی عنوان کرد: متاسفانه فرهنگی که در بین مردم در حال رواج بوده این است که بیماران دندانهای خود را به جای مراحل طولانی یا سخت درمان ریشه و ترمیم میکشند و به جای آن به دنبال درمان ایمپلنت هستند؛ این درحالی است که درمان ایمپلنت هر چقدر هم موفق باشد هیچ وقت جای دندانهای طبیعى خود فرد را نمیگیرد و رسالت تمام دندانپزشکان به خصوص دندانپزشکان ترمیمی این است که تا جایی که ممکن بوده نسج سالم دندانها و خود دندانها را حفظ کنند.
انتهای پیام/