دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1395 - 11:44
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود:

گذشتن بیش از 70 درصد وقت یک کارآفرین در ارگان‌های مختلف، درد است

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تصریح کرد: بالغ‌ بر 70 درصد وقت یک کارآفرین در ارگان‌های مختلف می‌گذرد درحالی‌که این رقم در کشورهای خارجی پیشرفته کمتر از 7درصد بوده و این‌ یک درد است.
کد خبر : 161675

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا رستمی در همایش روز مهندس که به همت بسیج دانشجویی دانشکده فنی مهندسی این دانشگاه برگزار شد خطاب به دانشجویان افزود: «در بحث علمی چه‌کاری کرده‌ایم؟ در قدیم دانشگاه‌ها علم محور بودند و تئوری محض بود، بعدا انقلاب دانشگاهی رخ داد و گفتند باید دانشگاه‌ها پژوهش محور شوند و راه نجات در ارائه مقالات و کارهای پژوهشی است و بدین ترتیب ملاک خوب بودن دانشجو به این بود که مقالاتی بدهد و کار پژوهشی کند اما چقدر این‌ها رمز موفقیت دانشجویان بود و در زمینه اشتغال چه کمکی به آن‌ها کرد؟»


وی بیان کرد: «اما انقلاب سوم دانشگاه‌ها دانشجویی را می‌پسندد که بتواند کارآفرین باشد. مساله این است که اگر فردی به‌عنوان فارغ‌التحصیل رشته مهندسی جذب بازار کار شد باید آن‌قدر سواد و دانش داشته باشد و قوی عمل کند که به‌راحتی بتواند حداقل چند نفر را در کنار خود شاغل کند.»


مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با تاکید بر اینکه امروزه ملاک اصلی اشتغال برای یک مهندس، سواد بالای علمی و ایده‌پردازی است، گفت: «امروز دیگر از یک نفر جویای کار نخواهند پرسید که دانشگاه ملی درس خوانده‌ای یا آزاد، بلکه فقط مجریان به دنبال فرد باسواد بالای علمی و ایده‌پرداز می‌گردند.»


رستمی با بیان اینکه در دنیای امروز به دنبال کسی می‌روند که بتواند ایده جدید ارائه بدهد، تصریح کرد: «دو عامل باعث پیش‌بینی شخصیت و آینده شما می‌شود اول کتاب‌هایی که می‌خوانید اعم از درسی یا غیردرسی و باید بگویم مطالعه بسیار مهم است و دوم دوستانی که با آن‌ها نشست‌وبرخاست دارید یعنی دوستان می‌توانند الگوی بسیار مهمی در آینده افراد داشته باشند و باعث تعالی و رشد فرد شوند یا برعکس.»


مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با طرح این سؤال که وقتی صنعتی نچرخد چگونه باید جذب نیرو داشته باشد و با انتقاد از وضعیت صنایع، نحوه همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی را ناکارآمد خواند و گفت: «همین‌که به شما زمینی در شهرک‌های صنعتی می‌دهند بعد از مدت کوتاهی و هنوز کار شما راه نیفتاده و درگیر اخذ مجوزهای راه‌اندازی هستید مطالبه اقساط آغاز می‌شود و همین امر فشار زیادی را به کارآفرین وارد می‌کند که شاید ادامه راه برایش میسر نباشد.»


وی ادامه داد: «آیا واقعا یک جوان می‌تواند ظرف مدت 2 سال شرکتش را به سوددهی برساند و پول زمین را برگرداند؟ آیا این حمایت است؟ بالغ‌ بر 70 درصد وقت یک کارآفرین در ارگان‌های دولتی می‌گذرد درحالی‌که این رقم در کشورهای خارجی پیشرفته کمتر از 7درصد است و این‌یک درد است. صنعتگر ما دائم باید جوابگوی بیمه و دارایی و ... باشد و شاید بهتر ببیند که به جای سرمایه‌گذاری در صنعت راه عاقلانه در خواباندن پول در بانک است که به تبع آن بیکاری بیشتر می‌شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته