دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی

سیدطه هاشمی: طرح سیمای زندگی دانشجویی بین صدهزار نفر برگزار می‌شود/ رشد و توسعه فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال می‌شود

جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه، دکتر سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام سید محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، دکتر احمد احمدی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی و سایر اعضا برگزار شد.
کد خبر : 160145

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این جلسه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تسلیت رحلت آیت‌الله هاشمی گفت: «نگاه ایشان به پیشرفت دانشگاه به ویژه در حوزه فرهنگی پیش روی ماست و امیدوارم به خوبی به آن عمل کنیم.»


او ادامه داد: «آیت‌الله هاشمی پرچمدار وحدت بودند. بدون تردید همه تلاش این شخصیت بزرگوار این بود که شخصیت‌های متعدد درون نظام و نحله‌های مختلف فکری زیر یک چتر جمع شوند و این یکی از بارزترین ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله هاشمی بود. من هر وقت که محضر ایشان بودم، تاکیدشان بر وحدت بود. به اعتقاد من تشییع آیت‌الله هاشمی و حضور اقشار و گروه‌های مختلف ثابت کرد شخصیت‌هایی که به دنبال وحدت و توسعه و توجه به امهات نظام هستند، این‌چنین در دل عموم مردم محبوب هستند و این هم در مراسم تشییع و هم مراسم ختم آیت‌الله هاشمی کاملا نمایان بود. این ملت نشان دادند چگونه طرفدار شخصیت‌های طرفدار اعتدال و وحدت هستند.»


هاشمی به اجرای طرح‌ها و برنامه‌های حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: «طرح سیمای زندگی دانشجویی که در مرحله آزمایشی خود با جامعه آماری حدود چهار هزار نفر اجرا شده بود این‌ بار در مرحله دوم مصوب شده است تا در یک جامعه آماری صدهزار نفری انجام شود. هدف از این طرح جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است و اینکه زمینه زندگی مناسبی برای جوانان ایجاد شود و توجه دانشجویان به سبک زندگی اسلامی ایرانی معطوف شود.»


جایزه وحدت شیعه و سنی هر دو سال یکبار اهدا می‌شود


او افزود: «اولین جشنواره پژوهش‌های قرآن و عترت با عنوان جشنواره شیخ طبرسی که براساس مصوبه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی طراحی شد، برگزار شد. جایزه‌ای با عنوان جایزه علامه طباطبایی نیز که پیشنهاد آیت‌الله هاشمی بوده است، هر دو سال یک بار اهدا می‌شود که اولین دوره آن همزمان با بیست‌ویکمین دوره حفظ قرآن و قرائت دانشجویان و استادان در آبان امسال برگزار شد.»


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «آیت‌الله هاشمی توجه ویژه‌ای به رشد و توسعه فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه داشتند و با تاکید دکتر میرزاده این امر به صورت وسیع در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال شده است و می‌شود و هیات داوران در دوره اول به اتفاق آرا به دلیل خدمات ارزنده حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کارهای عمیق قرآنی، ایشان را اولین شخصیت قرآنی این دوره معرفی کردند و لوح سپاس و یادبود تقدیم حضرت آیت‌الله شد.»


به گفته هاشمی جایزه وحدت شیعه و سنی هم هر دوسال یک بار با عنوان جایزه آیت‌الله بروجردی و شیخ شلتوت برگزار می‌شود که تاکنون دو دوره از آن برگزار شده است. این جایزه به شخصیت‌هایی که بیشترین سهم را با تولید مقالات،کتاب، پایان‌نامه یا آثار هنری در دانشگاه داشته‌اند و در تحکیم وحدت شیعه و سنی نقش داشته است، تقدیم می‌شود.


نمایشگاه دستاوردهای قرآنی، هنری و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی 3 خرداد برپا می‌شود


توجه به ظرفیت‌های هنری دانشجویان هم از دیگر مواردی بود که معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به آن اشاره کرد و گفت: «در همین زمینه بازارچه‌های فن و هنر در دستور کار قرار گرفت و کار بسیار خوبی که شکل گرفت، آموزش‌هایی است که می‌تواند در این زمینه ایده‌ها را به عمل تبدیل کند. به همین مناسبت کارگاهی هم روز چهارشنبه 4 تا 6 اسفند در واحد تهران غرب برگزار می‌شود. در هر استان یک بازارچه فن و هنر تعبیه شده است که اولین آنها در هرمزگان از سوی دکتر میرزاده افتتاح شد. این بازارچه‌ها تولیدات هنری و صنایع دستی دانشجویان را به معرض فروش قرار می‌دهد.»


هاشمی بر حمایت از کوچکترین و بزرگترین دستاوردهای دانشجویان تاکید کرد و افزود: «طرح استعدادیابی هنری دانشجویان هم شروع شده است که با کمک پژوهشکده آفرینش‌های هنری انجام می‌شود. اگر ما بتوانیم حتی 10 درصد استعدادها را هم پیدا و حمایت کنیم حجم وسیعی از آثار تولید می‌شود و دانشجویان در کنار تخصص خود می‌توانند در حوزه فعالیت‌های هنری نیز فعالیت کنند.»


او به نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه نیز اشاره کرد و ادامه داد: «نمایشگاه دستاوردهای برتر قرآنی، فرهنگی و هنری که قرار بود همزمان با هفتادویکمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه برگزار شود، در خرداد 96 برگزار می‌شود و دستاوردهای دانشجویان در این نمایشگاه از 3 تا 9 خرداد عرضه می‌شود. آثاری که در این نمایشگاه عرضه می‌شود در حوزه مکتوب، محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان فرهنگی و بخش‌های ایده تا عمل است که به مدت یک هفته همزمان با سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و مناسبت‌های خرداد از جمله گرامی‌داشت حضرت امام راحل عظیم‌الشان عرضه می‌شوند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب