ساخت نمایشگرهای واقعیت مجازی برای تطابق با دید
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engadget، یکی از دلایلی که افراد هنگام بازی با واقعیت مجازی دچار سردرد و حالت تهوع میشوند، وجود نمایشگرهای هدستی است که قادر به تنظیم تصاویر نسبت به چشم انسان نیست.
به تازگی دانشمندان استنفورد به دنبال تغییر نمایشگرهای واقعیت مجازی هستند به گونهای که بتوانند تصاویری را که در مقابل چشم کاربر قرار میگیرند، برحسب سن و موقعیت موجود برای هر فرد تنظیم کنند. به عنوان مثال، بسیاری از سالمندان نسبت به جوانان در تمرکز روی اشیای نزدیک دچار مشکل هستند. هر فرد به حالت دید متفاوتی نیاز دارد تا بتواند بهترین تجربه از درک واقعیت مجازی را داشته باشد.
محققان مشغول آزمایش اصلاحات صورت گرفته روی این نرمافزار و دو نوع گزینه مختلف سختافزاری هستند. مشکل اصلی نمایشگرهای فعلی واقعیت مجازی این است که چشمها به دلیل نزدیکی نمایشگر به صورت به سختی روی یک نقطه متمرکز میشوند. دانشمندان در اصلاحات انجام شده سعی کردهاند این مساله را برطرف کنند.
محققان در یکی از نمونههای آزمایششده از عدسیهای مایع استفاده میکنند که با فشردن قسمت شمارهگیر تصاویر را تنظیم میکند. نمونه دیگر نیز مانند دوربینهای دوچشمی عمل میکنند و صفحه نمایشگر را عقب و جلو میبرد. هر دو این نمونهها از ترکیب فناوری ردیاب چشمی برای تشخیص چیزی را که نگاه میکنید، استفاده میکنند.
این دو نمونه ساخته شده تنها در موارد نزدیکبینی، دوربینی و پیرچشمی مؤثر است اما برای مشکل آستیگماتیسم کمککننده نیست.
مترجم: ندا اظهری
انتهای پیام/