استفاده از اسید معده برای تامین انرژی حسگرهای پزشکی
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از مهر، این سلولها میتوانند برق مورد نیاز حسگرهایی را تامین کنند که از آنها برای جراحیهای پیشرفته استفاده میشود. این روش برای انتقال دارو در مجاری حساس بدن انسان نیز کاربرد دارد.
این سلولهای رسانا توسط محققان دانشگاههای MIT و بریگام طراحی شدهاند. سلولهای الکتروشیمیایی مذکور انرژی برق خود را از طریق واکنشهای خود به خودی که در درون سلول رخ میدهد، تامین میکنند. این سلولها معمولا حاوی دو نوع فلز مختلف هستند که از طریق یک پل نمکی به یکدیگر متصل میشوند.
انرژی به دست آمده از طریق اسید شکم برای فعال نگه داشتن حسگرها به مدت نسبتا طولانی کافی است تا آنها بتوانند وظایف محوله را انجام دهند. از این طریق میتوان اطلاعات جامعی نیز در مورد بیماریهای افراد و شرایط جسمانی آنها جمعآوری کرد.
حسگری که فعلا از این طریق ساخته شده است، دارای الکترود مس و روی است و فلز روی یونهایی را به درون اسید موجود در شکم ساطع میکند که منجر به ایجاد نیروی الکتریسیته میشود. این حسگر ۴۰ میلیمتر طول و ۱۲ میلیمتر قطر دارد و در آینده از آن میتوان برای تولید داروها و قرصهایی استفاده کرد که با حرکت در درون بدن میتوان شرایط سلامت آن را همیشه کنترل کنند.
انتهای پیام/