سید حسن خمینی: بزرگترین دِین ما این است که نام امام را توأم با رفاه و مشکلگشایی زنده نگه داریم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از جماران، حجتالاسلام سید حسن خمینی در سخنانی در جمع مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت، با ارزشمند دانستن اقدامات این ستاد، اظهار داشت: آنچه به نام امام در جامعه ما فعالیت می کند، باید زینت امام باشد؛ همانگونه که از معصومین(ع) نقل شده است که «برای ما زینت باشید و مایه سرافکندگی نباشید» و از همین رو هر مجموعه ای که نام امام دارد و در رأس آن خود جمهوری اسلامی، باید زینت امام بوده و با عملکردی که نشان میدهد، باعث محبوبیت خود شود.
وی با امیدوارکننده خواندن گزارش رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، افزود: آن زینتی که باید نام امام را در بر داشته باشد در مجموعه ستاد اجرایی شاهدیم و امیدواریم که این مجموعه بُعد خدمتگزاری خود را در جامعه تقویت کند تا در هر نقطه دور این مرز و بوم که برویم، نام ستاد و بنیاد برکت را توأم با خدمت و کمک به محرومین ببینیم.
یادگار امام به حجم بالای سرمایهگذاری بنیاد برکت اشاره کرد و گفت: این حجم سرمایه باعث میشود هر جا نام ستاد اجرایی برده شود، به روح امام شادباش نثار شود و یک زینت برای امام باشد که این بعد کار خود را همواره باید تقویت کنید.
سید حسن خمینی با اشاره به تأکید رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بر اینکه «این ستاد رقیب بخش خصوصی نیست»، ادامه داد: اینکه ستاد در جایی سرمایهگذاری میکند که کسی امکان حضور در آن را ندارد، یک مژده و خبر خوش است.
وی گفت: این مجموعه و همه ما نسبت به امام دین بزرگی داریم و بزرگترین دین ما این است که نام امام را برای جامعه و نسل بعد، توام با آزادگی، رفاه و مشکلگشایی زنده نگه داریم که من این عزم را در مجموعه ستاد اجرایی دیدم و امیدوارم به کمال مطلوب خود برسد.
یادگار امام: ستاد اجرایی فرمان امام ارتباطی به بیت امام ندارد |
یادگار امام در سخنان خود همچنین با تشکر از خدمات بنیاد برکت به ویژه در بخش درمان تشکر کرد و یادآور شد: ستاد اجرایی فرمان امام در آخرین ماههای عمر پربرکت امام شکل گرفت و ایشان آقایان عسکراولادی، کروبی و صانعی را برای تصدی آن ستاد انتخاب کردند. البته در ابتدا تصور نمیشد که مجموعهای با این عظمت شکل بگیرد، اما پروندههای بر زمین ماندهای وجود داشت که وضعیت آنها به عنوان یکی از شئون حکومتی باید مشخص میشد، اما در ادامه آن پروندههای دیگری به دستور کار ستاد اضافه شد.
وی همچنین به مزاح خطاب به دستاندرکاران این ستاد گفت: بعضى جاها مردم فکر مىکنند آنچه شما انجام مىدهید، چون نام امام را دارید، زیر نظر ما انجام مىشود و شکایتتان را به من مىکنند درحالی که من به آنها مىگویم اینها اگر از من چیزى نگیرند خوب است و این مجموعه، ارتباطی به بیت امام ندارد.
یادگار امام پیش از سخنان خود، به مدت دو ساعت از خدمات و دستاوردهای اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد برکت وابسته به این ستاد بازدید کرد و مسئولان مربوطه توضیحات لازم را در خصوص خدمات بهداشتی و درمانی، صنعتی، تولیدی و... به وی ارائه کردند.
مخبردزفولی: به هیچ وجه نمیخواهیم با مردم رقابت کنیم و هر جا کار ما به نقطهای رسد که میتوانیم به مردم واگذار کنیم، این کار را انجام میدهیم |
همچنین در این مراسم که آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، محمدعلی انصاری و جمعی از مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی نیز حضور داشتند، دکتر مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گزارشی را از روند اقدامات این ستاد ارائه کرد و با تأکید بر اینکه «درآمدها و هزینههای ستاد شفاف و روشن است»، اظهار داشت: با تدبیر و درایت همکاران، درآمدها در مناطق محروم برای مستضعفان هزینه میشود و در این راستا در سال گذشته به 27 هزار بیمار صعب العلاج کمک دارویی انجام شد و ساخت 10 بیمارستان نیز در مناطق محروم با هزار تختخواب به تمام رسید؛ همچنین یک بیمارستان هشتصد تختخوابی با پیشرفتهترین امکانات در حال ساخت است.
وی افزود: در ستاد حتی یک فعالیت که مالیات آن پرداخته نشود، وجود ندارد و از حقوق کارمندان و کارگران گرفته تا مدارسی که احداث میشود، مالیات آن پرداخت میشود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه «فعالیتهای ما در جهت مصالح نظام است»، تأکید کرد: در انتخاب شرکای کاری، اولویت با مواردی است که اولویت و ضرورت و خلأ کشور است و به هیچ وجه نمیخواهیم با مردم رقابت کنیم و هر جا کار ما به نقطهای رسد که میتوانیم به مردم واگذار کنیم، این کار را انجام میدهیم. همچنین در بخشهایی که دولت به دلیل مسائل استراتژیک نمیتواند ورود کند و مردم هم قادر نیستند، ما وارد میشویم.
انتهای پیام/