رباتها همکلاسی بچهها میشوند
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از BusinessWare، این ربات محصول نوآوری کمپانی «اوبتک» چینی است. مدیرعامل این شرکت میگوید: «در گذشته تعلیم کودکان ه بطور فراگیری تنها با تمرکز روی تئوری انجام میشد. ما تئوریها را بارها برای آنها تکرار میکردیم. آنها امتحانات زیادی میدادند و اما به طور عملی کاری انجام نمیدادند و یاد نمیگرفتند. آنها کار واقعی در محیط فناوریهای جدید را یاد نمیگرفتند. آنها کار با دست را فرا نمیگرفتند. آنها فقط دانش را به صورت تئوری فراگرفتند و این موضوع کمکی به آینده فناوریهای جهان نمیکند. این به پیشرفت صنعت رباتها کمکی نمیکند».
آلفا در آمریکا ۱۰۰۰ دلار به فروش میرسد و به گفته مدیران این شرکت، میلیونها سفارش خرید کیت اولیه این ربات به ثبت رسیده است.
دانشمندان همچنین سعی کردهاند با پیشرفت در بخش فناوریهای سمعی و بصری زمینهای را فراهم کنند تا دانشآموزان با دیدن و شنیدن و لمس کردن علم را بهتر از گذشته درک کنند.
مدیرعامل شرکت «لمس هستی» میگوید: «با کمک فناوریهای جدید بصری میتوانیم کمک کنیم تا دانشآموزان واقعیت دانش و علم را به طور عملی آزمایش کنند. در هر کلاس ۳۰ درصد بچهها علم را با حرکات و اعمال شما یاد میگیرند. آنها باید برای فراگیری از دستهایشان استفاده کنند. به همین دلیل دیدن و شنیدن کمک زیادی به درک بالای مفاهیم علمی میکند و اما بهتر از آنها لمس کردن خواهد بود».
برخی از بازیها مانند لگوهای الکتریکی کمک زیادی به یادگیری علم الکترونیک و کار با سختافزارهای الکترونیک میکنند. دانشآموزان با کمک سنسورهای رنگی میتوانند روشهای مختلف برای آنچه علوم پایه برای ساخت یک ربات هستند را فرا بگیرند. آنها همچنین اساس برنامهریزی و سختافزارهای کامپیوتری را نیز در این پروسه درک میکنند.
امروز وسایل و تجهیزات آموزش و پرورش کاملا تغییر کرده است. میتوان انتظار داشت تا حضور رباتها و رایانهها در سرکلاسهای درس تا آیندهای نه چندان دور در سراسر جهان فراگیر شود.
انتهای پیام/