مراکز خدمات اجتماعی شهر تهران آماده پذیرش بیش از 10هزار بیخانمان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نشست مجتبی عبداللهی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با شهردار، دبیران شورایاری، مدیران محلات و جمعی از معاونین منطقه 11به منظور تبیین برنامههای پیش رو و طرح نیازهای محلههای مرکزی شهر تهران برگزار شد و طی آن دبیران شورایاری به بیان مشکلات، اولویتها و نیازهای محلهای پرداختند.
مجتبی عبداللهی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: کارنامه عملکرد مدیریت شهری در 10 سال گذشته از ابعاد مختلف قابل دفاع و تقدیر است.
وی با بیان این که تا پایان این دوره مدیریت شهری بیش از 100 ایستگاه مترو آماده افتتاح خواهد شد، افزود: برای ساخت هر یک کیلومتر مترو 250 میلیارد تومان هزینه می شود که رقم قابل ملاحظهای است. همچنین در طول این سالها نیازهای شهر تهران برای احداث بزرگراه به پایان رسیده و به جز اتوبان شهید صیاد شیرازی، اتوبانی در تهران نداریم که نیمه تمام باشد.
به گفته عبداللهی طی 12 سال گذشته اقدامات مدیریت شهری در مبحث اتوبان سازی و پل سازی با صد سال بلدیه تهران برابری میکند.
اقدامات عمرانی، احداث مجموعههای ورزشی ،احداث بیش از 1300 مجموعه سینمایی، افزایش 40 هزار صندلی به سینماهای تهران و دیگر اقدامات مدیریت شهری در 10 سال گذشته از دیگر مواردی بود که معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به آنها اشاره کرد.
وی با طرح 3 موضوع «جهاد مهربانی »، «جامعه معلولین» و « حوزه اجتماعی» به تشریح برنامههای آتی مدیریت شهری با این محورها پرداخت و هدف از اجرای این برنامهها را در راستای تبدیل شهرداری از یک نهاد خدماتی به نهادی اجتماعی عنوان کرد.
به گفته عبداللهی ارتقای توانمندی تمام افراد جامعه، کاهش فقر، بهره مندی شهروندان از خدمات و امکانات زندگی در پایتخت و تسهیل زندگی برای افراد معلول و کم توان، کاهش آسیبهای اجتماعی و رشد فرهنگی و بهبود کیفیت زندگی تمام شهروندان از جمله اهداف این برنامههاست.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین از دایر بودن 65 مددسرا و گرمخانه در شهر تهران خبر داد که با گنجایش بیش از 10 هزار نفر آمادگی پذیرش افراد بی خانمان را دارند.
وی خاطر نشان کرد: وجود 15 مدد سرا با گنجایش 3000 نفر، سامانسرای اسلام شهر با گنجایش 370 نفر، مرکز پرتو ویژه کودکان بیخانمان با گنجایش 3000نفر، راه اندازی 24 مرکز بهاران با ظرفیت 2500 نفر ، مدارس صبح رویش ویژه کودکان بازمانده از تحصیل با ظرفیت 800 نفر، مراکز بهبودی با ظرفیت 700نفر و همراه سرای بیماران در مناطق 3 و 6 با ظرفیت 400 نفر بیانگر تلاشهای مدیریت شهری برای کاهش آسیبهای اجتماعی و رسیدگی به افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب است.
عبداللهی یاد آور شد: از مرداد ماه تعداد 3692 گشت فوریتهای خدمات اجتماعی در 3 شیفت 8 ساعته در طول شبانه روز ویژه ساماندهی متکدیان دایر شده است که تاکنون توانسته 13352 نفر از افراد جامعه هدف ( متکدی – بیخانمان ) را شناسایی و به مراکز تابعه ارجاع دهد.
نصراله آبادیان، شهردار منطقه 11 با بیان این که روند منطقه 11 در حوزه زیر ساخت، توسعه همه جانبه بوده است؛ به تشریح برخی اقدامات انجام شده در 10 سال گذشته پرداخت و توسعه حمل و نقل عمومی با رویکرد مترو، همچنین توسعه ناوگان بی\آرتی، اتوبوس و تاکسی را در بخش مرکزی شهر تهران قابل توجه دانست.
شهردار منطقه 11 همچنین با پرداختن به موضوع آسیبهای اجتماعی در محله راه آهن و تدابیر اندیشیده شده برای رفع این مشکل از تغییرات بوستان امیریه در حاشیه این میدان خبر داد و گفت: با هماهنگی سازمان زیبا سازی شهر تهران، بوستان امیریه به زودی در اختیار خانوادهها قرار میگیرد.
آبادیان در ادامه به بیان مدل ساخت مساجد در منطقه 11 پرداخت و اقدامات انجام شده در موضوعات نوسازی بافت فرسوده، اقدامات عمرانی، خدماتی، اجتماعی و فرهنگی را تشریح کرد.
انتهای پیام/