اکران ویژه «ایران برگر» در دانشگاه الزهرا + تصاویر
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی فیلم سینمایی «ایران برگر»، آخرین ساخته مسعود جعفری جوزانی که هم اکنون پیشتاز فروش اکران نوروزی است، با حضور کارگردان، فتحالله جعفری جوزانی تهیهکننده و بازیگر، فریبا متخصص بازیگر و همچنین سحر جعفری جوزانی از بازیگران اصلی این فیلم، ساعت 14 بعدازظهر دیروز شنبه 5 اردیبهشت ماه در سالن دانشگاه الزهراء تهران روی پرده رفت و مورد استقبال دختران دانشجوی رشتههای مختلف این دانشگاه قرار گرفت.
بعد از نمایش فیلم سینمایی «ایران برگر» جلسه پرسش و پاسخ این فیلم برگزار شد و عوامل «ایران برگر» به سؤالات فراوان دختران دانشجوی دانشگاه الزهرا جواب دادند.
مسعود جعفری جوزانی در مورد استقبال مردم از فیلم سینمایی «ایران برگر» گفت: «آرزویم این است که صنعت سینمای ملی ایران روز به روز پربارتر و پربینندهتر باشد و مطمئن هستم با فرهیختگی و باسوادی که روز به روز جامعه ما پیدا میکند؛ این اتفاق بهزوی خواهد افتاد.»
وی همچنین گفت: «برای ساخت «ایران برگر» احساس میکردم که اگر یک قصه مردمی اینطوری ساخته شود که مردم با این گرانی که وجود دارد از خانه بیرون بیایند و به سینما بروند؛ در درجه اول لذت میبرند و در درجه دوم نیز رأیهایشان را هم آنقدر گران بکنند که کسی نتواند آنها را بخرد، یک اتفاق خوبی در این کشور میافتد.»
فریبا متخصص بازیگر «ایران برگر» در مورد بازی در این فیلم گفت: «این افتخار را دارم که بعد از سریال «در چشم باد» برای دومین بار در خدمت آقای جعفری جوزانی باشم و واقعاً یکی از لذت بخشترین لحظههای کاریام زمانی است که با ایشان کار میکنم. در جاهایی از این فیلم زنان بازی و یا دیالوگی نداشتند ولی همه آنها آفیش میشدند و حضور خانمها همچنان پررنگ و خیلی قوی نشان داده میشد، این نگرش ویژه کارگردان را به خانمها میرساند.»
سحر جعفری جوزانی بازیگر فیلم سینمایی «ایران برگر» در مورد بازی در آثار پدرشان گفت: «من تاکنون در سه اثر ایشان بازی کردهام، که باعث افتخار من است از جمله؛ فیلم سینمایی «بلوغ» که بازیام را در آن خیلی دوست دارم، سریال «در چشم باد» و همچنین فیلم سینمایی «ایران برگر»، بقیه کارهایم با ایشان نبوده است. معیارم برای بازی در فیلمها بیشتر فیلمنامه خوب و اینکه نقشم را دوست داشته باشد و در درجات بعدی نیز کارگردان و دیگر عوامل فیلم برایم حائز اهمیت هستند. در واقع نقشی را انتخاب میکنم که جایی برای کار داشته باشد؛ حتی اگر نقش آن کم باشد. بعضی از نقشها به شیوهای هستند که ممکن است در تمام فیلم باشند ولی شما آنها را نمیبینید.»
فتحالله جعفری جوزانی تهیهکننده و بازیگر فیلم سینمایی «ایران برگر» در مورد متوقفشدن پخش تیزر این فیلم از تلویزیون گفت: «متأسفانه هزینه تبلیغات برای فیلمهای سینمایی امروزه اینقدر بالا رفته است که در توان تهیهکننده بخش خصوصی که ـ موجودی در حال انتقراض است ـ نیست؛ و اگر چارهای برای آن نیاندیشند بهزودی این طیف منقرض خواهند شد و راه چارهای برایشان نمیماند. هزینههای تبلیغات شهری از جمله؛ بیلبورد، اتوبوس و ... چنان گران هستند که نهایتاً آدم مجبور است تمام آنچه که فروش فیلم میخواهد به او برگردد؛ دو دستی تقدیم تبلیغات بکند، برای اینکه تعدادی تیزر برایش پخش شود که جوابگو نیست و آنقدر که هزینه دارد برای ما درآمدی ندارد.»
وی همچنین گفت: «در نتیجه اجباری در کار بوده است که نتوانستهایم از پس این هزینهها بربیاییم؛ امروزه تنها راهی که برای تبلیغات «ایران برگر» برای ما باقی مانده است؛ تبیلغات دهان به دهان است. کسانی از جمله شما عزیزان که فیلم را دیدهاند و راضی بودهاند؛ خبر اکران آن را به گوش دیگران میرسانند و هم اکنون ما روی این شیوه حساب میکنیم. در حال حاضر این فیلم از تبلیغات گسترده محروم است، نه تیزر تلویزیونی، نه بیلبورد و نه اتوبوسی داریم و تنها حامی ما مردمی هستند که فکر کردیم داریم حرف دل آنها را میزنیم.»
فتحالله جعفری جوزانی در مورد ساخت «ایران برگر» گفت: «از لحظهای که برادرم فکر اولیه این فیلم را برای ما تعریف کردند و هنوز آن را ننوشته بودند احساس کردم در این فیلم، بیشتر از تمام کارهای قبلیاش حرف دل مردم را بازگو خواهد کرد و ما جایزهمان را از دست مردم میگیریم و این گلی که شما به من دادید از هزاران جایزه جشنوارههای جهانی مهمتر و باازرشتر است.»
مسعود جعفری جوزانی در مورد فروش میلیاردی «ایران برگر» گفت: «وقتی که حرف تراژیکی را بخواهیم بگوییم بایستی با طنز آن را بیان بکنیم، چرا مردم با دیدن این فیلم خندیدند و از آن استقبال کردند؟ احساس میکنم درددل خودشان را میبینند. یکجورهایی آن پچپچها، درددلها، حرفهای پشتدر و یواشکی و گفتمان داخل جامعه، بعضی وقتها خواستههای پنهان جامعه و حرفهای آشکاری که میزنیم؛ چون اینها مجموعهای است و تناقضهای شخصیتی در درون فیلم موجود است، خود این تناقض، موجب خنده میشود و مردم با دیدن «ایران برگر» خودشان را میبینند.»
در پایان نشست فیلم سینمایی «ایران برگر» در دانشگاه الزهرای تهران، بنا به درخواست دختران دانشجو هر کدام از عوامل این فیلم خاطرهای از این فیلم تعریف کردند و برای آرشیو این دانشگاه به رسم یادبود با عوامل این فیلم دسته جمعی عکس یادگاری انداختند.
انتهای پیام/