حتی در دوران جنگ نیز گفته نشد مردم یک وعده غذا بخورند/ هیچ جریان سیاسی نباید انقلاب را مصادره کند
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، اسحاق جهانگیری در جریان سفر به استان لرستان در آیین افتتاح سد ایوشان و سد مروک یکی از ظرفیتهای مناسب برای حل مشکلات کشور را سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: دولت تدبیر و امید اقتصاد مقاومتی را راهکار مهمی برای عبور از حل مشکلات میداند و در مدت زمان سپری شده از عمر دولت یازدهم وقت فراوانی برای این سیاستها صرف شده و در جلسات متعددی برای تعیین برنامهها و اهداف دستگاههای اجرایی مختلف برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی برنامهریزی شده است.
جهانگیری با تأکید بر اینکه باید به گونهای عمل کنیم که میزان رفاه مردم کاهش پیدا نکند، تصریح کرد: ما طرفدار این شعار نیستیم که مردم یک وعده غذا بخورند و حتی در دوران دفاع مقدس و زمان جنگ نیز چنین شعاری داده نشد. ما باید به مردم اطمینان دهیم که می توانیم با برنامهریزی و سیاست گذاری صحیح مشکلات آنها را رفع کرده و زندگی خوبی برایشان فراهم کنیم.
معاون اول رییس جمهور در ادامه سخنان خود با تبریک دهه مبارک فجر، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را پیشاپیش تبریک گفت و افزود: همه آنچه داریم مدیون امام خمینی(ره)، شهدای بزرگ و مقام معظم رهبری هستیم و امیدواریم بتوانیم به گونهای عمل کنیم که اهداف عالیه انقلاب و آرمانهای امام محقق شود.
وی با اشاره به گذشت 36 سال از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در این سالها فراز و فرودهای مختلفی وجود داشته اما هیچ اتفاقی نتوانسته حقیقت انقلاب اسلامی را دگرگون کند و ملت شریف ایران هنوز همان حرف اول خود را می زنند و به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی پایبند هستند.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: 22 بهمن به واقع یوم الله و متعلق به همه ملت ایران است و هیچ جریان یا گروه سیاسی نباید انقلاب را مصادره کند.
جهانگیری اظهار امیدواری کرد: 22 بهمن امسال با حضور گسترده مردم در راهپیمایی، عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالملل به نمایش گذاشته شود.
معاون اول رئیس جمهوری در ادامه با بیان اینکه "کشور با مشکلات مختلفی در بخشهای گوناگون روبهروست"، اظهار داشت: اسرائیل و برخی کشورهای منطقه تلاش دارند ایران را در انزوا نگه دارند اما عزم و اراده ما این است که با تدبیر کشور را از مشکلات موجود عبور دهیم.
مدیران در شرایط کاهش قیمت نفت، در هزینهها صرفه جویی کنند
جهانگیری با اشاره به ثبات اقتصادی که هم اکنون در کشور حاکم شده افزود: در سالهای گذشته شاهد نوسانات و تغییر لحظهای قیمت ها بودیم اما امروز آرامش خوبی در فضای اقتصاد کشور حاکم گردیده، رشد منفی اقتصاد متوقف شده و از ابتدای سال جاری روند مثبت در رشد اقتصاد پیدا شده است.
جهانگیری ادامه داد: البته در این شرایط دشمنان دست به توطئه دیگری علیه ما زدند که کاهش بهای نفت بود و ازسوی دیگر با فشارهای ناشی از تحریم، میزان صادرات نفت کاهش یافت. کاهش بهای نفت سه تأثیر عمده بر کشور میگذارد که یک اثر آن بر بودجه دولت است و ضرورت دارد که مدیران حداکثر صرفه جویی را در منابع مالی و هزینهها انجام دهند و در عین حال بیشترین کارایی و استفاده را از منابع به دست آورند.
جهانگیری افزود: کاهش بهای نفت همچنین بر تراز پرداخت خارجی کشور اثر دارد و به دلیل کمبود ارز واردات کشور کاهش خواهد یافت که باید برای حل این مسئله در جهت افزایش صادرات غیرنفتی تلاش کنیم و در همین راستا دولت از همه بخشهای خصوصی دعوت می کند به عرصه صادرات ورود پیدا کنند.
معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: با وجود همه این مشکلات دولت تلاش میکند تا به فضل الهی با حداقل زحمت برای مردم، از این مشکلات عبور کنیم و مانع از رشد تورم و حاکم شدن رکود بر اقتصاد کشور شویم.
معاون اول رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سدهای احداث شده پس از انقلاب اسلامی و نیز سدهای در دست اجرا اظهار داشت: با وجود همه محدودیتهای بودجه، برای سال آینده یکی از بخشهایی که در بودجه کشور به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته بخش آب و خاک است ضمن آنکه دولت مجوزی گرفته تا بتواند حدود 30 هزار میلیارد تومان برای سه سال آینده در بخش آب و خاک سرمایهگذاری کند.
معاون اول رئیسجمهوری همچنین با اشاره به خشکسالی و محدودیت در منابع آب گفت: باید بپذیریم که از نظر اقلیمی، کشور در شرایطی قرار گرفته که وضعیت منابع آب با محدودیت روبهروست و در این شرایط باید بیش از هر زمان دیگری قدر آب را بدانیم و از این منابع محدود به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
جهانگیری هدر دادن آب را کاری ضد ملی دانست و افزود: صرفهجویی در آب و استفاده از روش های نوین برای بالابردن میزان بهرهوری آب اقدامی ملی و پسندیده است.
وی اضافه کرد: امروز آب مورد نیاز برخی روستاهای کشور با تانکر به آنها داده میشود و در برخی نقاط کشور دغدغه تأمین آب شرب برای مردم وجود دارد که این مسائل ایجاب میکند مدیران و مسئولان کشور با جدیت برای مدیریت این مسئله برنامهریزی کنند.
معاون اول رئیس جمهوری در ادامه استان لرستان را از استانهای خوب و ارزشمند کشور برشمرد و گفت: استان لرستان همه شایستگیها برای توسعه را دارد و با وجود مردمان بسیار خوب و سختکوش در این استان و نیز منابع آب فراوان نباید شاهد بیکاری در این استان باشیم.
وی با تأکید بر اینکه "باید علل مشکل بیکاری در این استان شناسایی و برای حل آن راهکار پیدا شود"، خاطرنشان کرد: قرار است کارگروهی تعیین کنیم تا مشکل بیکاری در این استان و برخی استانها که شرایطی مشابه دارند را با حضور بخش خصوصی بررسی کنند و برای حل آن راهکار ارائه دهند.
معاون اول رئیسجمهوری در بخش پایانی سخنان خود از افتتاح دو سد مهم در استان لرستان ابراز خرسندی کرد و از دست اندرکاران تلاشگر احداث این سد قدردانی نمود.
در این مراسم استاندار لرستان نیز گزارشی از سیمای وضعیت آب استان ارائه کرد و به ارائه توضیحاتی درخصوص پیشرفت فیزیکی پروژه های آبرسانی در دست اجرا در این استان پرداخت.
توکلی، رئیس مجمع نمایندگان مردم استان لرستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم از جهانگیری به دلیل انجام دو سفر به این استان در سال جاری تشکر و از نگاه ویژه دولت روحانی به استان لرستان تقدیر کرد.
چیت چیان وزیر نیرو هم در این مراسم در سخنانی بر لزوم جلوگیری از هدر رفت آب و کنترل منابع آب تأکید کرد و افزود: تاکنون تلاشهای فراوانی برای کنترل منابع آب انجام شده و هنوز هم اقداماتی در دست اجراست و هماکنون حدود 119 سد در سطح کشور در دست اجرا داریم.
وزیر نیرو تأکید کرد باید از منابع آبی کشور به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم و حداکثر استفاده و بهرهوری را از منابع آب داشته باشیم.
انتهای پیام/