چشمبند هوشمندی که فرد را با شناسایی فعالیتهای مغز در وقت معین بیدار میکند + تصاویر
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، این فناوری هوشمند که Naptime نام دارد، از جنس فوم است و نور 360 درجه محیط اطراف را مسدود میکند. این چشمبند همچنین دارای یک هدفون دیجیتال است که موسیقی منطبق با امواج مغزی و خلقوخوی فرد را از طریق گوشیهای هوشمند پخش میکند.
مطالعات نشان دادهاند که چرت زدن به مدت 20 تا 30 دقیقه در زمان بعداز ظهر میتواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند. این کار همچنین مؤثرتر از مصرف 200میلیگرم کافئین است و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را 37 درصد کاهش و تواناییهای شناختی را 40 درصد افزایش میدهد.
با این حال، پژوهشهای دیگر نشان داده است که چرت زدن طولانیمدت با خطر بالای ابتلا به سندرم متابولیک در ارتباط است. به همین منظور محققان چینی یک دستگاه جدید را طراحی کردند که فرد را در زمان ایدهآل از خواب بیدار میکند. این فناوری با بهرهگیری از نوار مغزی، فعالیت مغز کاربر را بررسی میکند و قبل از این که فرد وارد مرحله خواب عمیق شود، او را از خواب بیدار میکند.
این فناوری هوشمند بر خلاف چشمبندهای پیشین دارای جای مخصوص برای چشمهاست، به طوریکه کاربر در زمان استفاده از آن روی چشمها احساس فشار نمیکند.
نکتهای که باعث هوشمند شدن این فناوری میشود، این است که دارای الکترودهای نوار مغزی است که فعالیت مغز کاربر را مورد بررسی قرار میدهد. این دستگاه از اطلاعات به دست آمده از فعالیت مغز برای انتخاب و پخش موسیقی مناسب خلقوخوی کاربر استفاده میکند.
در لایههای این چشمبند، پارچههای رسانای الکتریکی تعبیه شده است که قادر به شناسایی سیگنال الکتریکی مغز کاربر هستند.
دادههای به دست آمده از طریق نوار مغزی به اپلیکیشن همراه این فناوری منتقل میشود تا موسیقی مناسب با خلقوخوی فرد در آن لحظه را برای او پخش کند.
این اپلیکیشن همچنین زمان خواب کاربر را محاسبه میکند و کیفیت خواب او را مورد بررسی قرار میدهد. همچنین برای بهبود وضعیت خواب کاربر توصیههایی را ارائه میکند.
این اپلیکیشن از پخش موسیقی برای بیدار کردن کاربر در زمان مناسب در چرخه خواب استفاده میکند، به طوری که پس از بیدار شدن احساس طراوت و عدم خستگی داشته باشد.
آرشیو هوشمند موسیقی این دستگاه به مرور زمان تکامل مییابد و کشف میکند که کدام موسیقی تاثیر بهتری روی کاربر دارد.
انتهای پیام/