روایت رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از پشت پرده فساد در آرایشگاهها/ 10 هزار آرایشگاه غیر مجاز در تهران فعالیت میکنند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علیرضا جمشیدی، رئیس سازمان تعزیرات کشور در نشست طرح ملی ساماندهی و نظارت بر آرایشگاههای زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی در سراسر کشور که با حضور رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو و سردار حسین ساجدینیا، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، با بیان اینکه بحث مقابله با قاچاق با توجه به دستورات مقام معظم رهبری به بحث جدی تبدیل شده و در این راستا گامهای بلندی برداشته شده است، اظهار کرد: رسیدن به نقطه مطلوب، انتظار مقام معظم رهبری است و اقدامات اخیر نیروی انتظامی در استان تهران بسیار مناسب و قوی بوده است.
وی ادامه داد: اما اخیراً خبرهایی به ما رسیده که قبل از رسیدن بارهای قاچاق به تهران در انبارها و گمرک باید بازبینی لازم صورت گیرد زیرا بخشی از قاچاق در آن انبارها انباشت شده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه به غیر از گمرک شهید رجایی 120 گمرک دیگر وجود دارد و ما باید رصدهایمان را قبل از ترخیص کالاها قوی کنیم، عنوان کرد: امروز در اخبار شنیدم که ما دیگر شاهد کالاهای قاچاق در تهران نیستیم اما هم اکنون مواد آرایشی و گوشیهای تلفن همراه به وفور به صورت قاچاق در کشور وجود دارد. اگر در جایی جمعآوری میشود این به این معنا نیست که قاچاق در جای دیگر وجود ندارد.
جمشیدی با بیان اینکه وفور قاچاق کالاهای بهداشتی وجود دارد، عنوان کرد: کالاهای قاچاق در آرایشگاههای بدون مجور تولید میشوند و آمار بالایی از این موضوع در دست است.
وی با بیان اینکه در تهران 10 هزار آرایشگاه غیر مجاز فعالیت میکنند، اضافه کرد: این موضوع به سلامت شهروندان آسیب جدی وارد میکند. فسادی که در آرایشگاهها وجود دارد هم قابل اغماض نیست. برخی آرایشگاهها باندهایی را تشکیل میدهند و دخترانی را شناسایی کرده و با فریب، آنها را به خارج از کشور میفرستند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه در آرایشگاههای غیر مجاز رعایت موازین شرعی صورت نمیگیرد، گفت: گزارشها نشان میدهد این امر فاجعهای است که از آن غافلیم و در تهران به وفور دیده میشود. مردان برای زنان و زنان برای مردان آرایش انجام میدهند که باید راهکارهایی در این زمینه اندیشیده شود.
جمشیدی دخالتهای پزشکی را یکی دیگر از اقدامات خلاف قانون آرایشگاهها اعلام و عنوان کرد: اقداماتی که باید زیر نظر پزشک انجام شود در این بنگاهها به صورت خاموش در حال انجام است و آنها در واقع دختران جوان را هدف خود قرار دادهاند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه طرح مقابله با آرایشگاههای غیر مجاز باید به صورت کشوری و از سطح تهران آغاز شود، عنوان کرد: نرخ گران آرایشگاهها که معلوم نیست بر اساس چه معیاری تعیین میشود همگی موضوعاتی است که باید به آن رسیدگی شود این موضوع را باید در قالب یک طرح جامع از تهران آغاز کنیم و بعد به سطح کشور برسانیم.
انتهای پیام/