دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 آذر 1395 - 15:51
همراه با پژوهشگران در هفته پژوهش/ 15

هاشمی: بی‌نیازی از تحقیق، پژوهش و تولید علم برابر با زوال جامعه‌ است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد گفت: «نیاز به آموزش و پژوهش همیشه باید احساس شود و زوال جامعه‌ای زمانی آغاز می‌شود که خود را بی‌نیاز از تحقیق و پژوهش و تولید علم بداند و باید در تمام حوزه‌های آموزشی، فعالیت‌ها پژوهش محور شود تا شاخصه‌های بهره وری سازمان‌ها افزایش یابد و این امر نهادینه شود.»
کد خبر : 142270

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیداحمد هاشمی در مراسم هفته پژوهش که با حضور معاونان، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این واحد، فرماندار شهرستان، روحانیت و مسئولان ادارات، صنایع و شهردار شهرستان برگزار شد و در آن از اساتید و دانشجویان برجسته پژوهشی تجلیل به عمل آمد، با ارائه گزارش عملکرد واحد لامرد در حوزه‌های مختلف، نکته کلیدی پیشرفت کشور را اهمیت و توجه به پژوهش در انجام کار‌ها دانست.


هاشمی ارتباط صنعت و دانشگاه را در مقوله پژوهش دانست که دانشگاه‌ها باید اولویت‌های پژوهشی صنایع را انجام داده و با انجام تحقیقات پژوهشی کاربردی که منجر به تولید علم خواهد شد، مشکلات و معضلات صنایع و سازمان‌ها را برطرف کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد، ایجاد پارک‌های علم و فناوری و راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، راه اندازی مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در این واحد دانشگاهی را در همین راستا ارزیابی کرد و تصویب رشته‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع دکتری و کار‌شناسی ارشد را برای افزایش کیفیت علمی- پژوهشی دانشگاه دانست.


وی کسب مقام‌های بر‌تر در حوزه‌های دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی، آموزشی و پژوهشی در سطح استان را ناشی از برنامه‌ریزی‌های هدفمند معاونت‌ها و نتیجه همکاری و همدلی بالا در بین مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد دانست که اساتید، کارکنان و دانشجویان با وحدت و همفکری در راستای خدمت به جامعه و منطقه در حال فعالیت هستند و افتخار می‌کنیم که در مجموعه‌ای علمی- فرهنگی به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص می‌پردازیم.


هاشمی ارتباط صنعت و دانشگاه را در مقوله پژوهش دانست که دانشگاه‌ها باید اولویتهای پژوهشی صنایع را انجام داده و با انجام تحقیقات پژوهشی کاربردی که منجر به تولید علم خواهد شد، مشکلات و معضلات صنایع و سازمان‌ها را برطرف کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد لامرد نیز تصویب رشته‌های جدید، نیازسنجی منطقه‌ای و استانی را از مهم‌ترین شاخص‌های معیار تصویب رشته‌های جدید دانست و تصریح کرد: «نیاز به ایجاد رشته‌های پزشکی باتوجه به توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه از اولویت‌های کاری سال جاری معاونت آموزشی ودانشجویی است.»


دکتر مختار رنجبر وجود اعضای هیأت علمی و اساتید مجرب و با درجه علمی بالا را از شاخص‌های آموزشی برشمرد که سبب افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه شده و همین امر علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در این واحد دانشگاهی را افزایش داده است.


وی وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاههای مجهز و مدرن و مرتبط بودن با سیستم سا‌ها که بوسیله آن به تمام آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور دسترسی خواهد داشت را از نکات مثبت این واحد دانست.


رنجبر راه اندازی مرکز رشد و شرکتهای دانش بنیان با سرمایه‌گذاری بر اختراعات و تحقیقات و پژوهشهای کاربردی را از دیگر اولویت‌های معاونت پژوهشی دانست.


فرماندار لامرد نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد را دارای درجه علمی بالا دانست که نشان از توان علمی بالای این مجموعه دانشگاهی است.


عبدالله حسینی از مهم‌ترین مسائل کشور را اقتصاد دانست که اقتصاد دانش‌بنیان اساس برنامه ریزی‌های کشور بوده و در این راستا فعالیت‌های دانشگاه‌ها، پیشرفت علم و تکیه بر توان علمی اساتید و دانشجویان کشور، راهکار توسعه کشور در همه ابعاد است.


وی افزود: «در جهان امروز باید به سمتی پیش برویم که از علم، تولید ثروت کنیم و این امر با تولید علم کاربردی و قابل استفاده برای صنایع و سازمان‌ها امکان پذیر خواهد بود.»


حسینی گفت: «باید با کمک و همکاری جوانان کشور به صنایعی بپردازیم که از تکنولوژی بالا برخوردار باشند و راه آن از دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان می‌گذرد و دولت در این باره از تمام فعالیتهای علمی- پژوهشی دانشگاه‌ها حمایت می‌کند.»


وی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از مراکز مهم علمی برای انجام کارهای پژوهشی دانست و حمایت خود را از تمام فعالیتهای علمی- پژوهشی واحد لامرد اعلام کرد و خواستار ارتقای سطح علمی این واحد دانشگاهی شد.


فرماندار شهرستان لامرد وظیفه خود را پشتیبانی از آماده سازی بسترهای لازم برای دانشگاه و دانشجویان دانست تا با آرامش خاطر به ادامه تحصیل و تولید علم بپردازد.


در ادامه مراسم از پژوهشگران برجسته واحد لامرد در سطوح کارکنان، اساتید و دانشجویان تجلیل شد.


در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از دستاوردهای علمی- پژوهشی و اختراعات دانشجویان و اساتید دانشگاه دایر شد که مورد بازدید شرکت‌کنندگان در مراسم واقع شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب