دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خواهان نگاه عادلانه مسئولان به همه دانشگاهها هستند/دانشگاه آزاد اسلامی خانه دوم همه ما است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در متن بیانیه اتحادیههای تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:
«نقش دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش عدالت آموزشی، توسعه کمی و کیفی آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی در کشور انکارناپذیر است. دانشگاه آزاد اسلامی با راهاندازی بیش از 400 واحد دانشگاهی در سراسر کشور، رویای بسیاری از افراد برای ادامه تحصیل در محل زندگی خود را تحقق بخشید. این در حالی است که بسیاری از مناطق محروم کشور به یمن راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی مسیر عمران و آبادانی را سریعتر پیمودند. همچنین دانشگاه آزاد با سیاست خود در حمایت از تحصیلات تکمیلی و امور پژوهشی، امروزه به یکی از مهمترین قطبهای علمی و پژوهشی در منطقه تبدیل شده است. به طوری که از 956 مقاله برتر(مقالات پرمخاطب و قابلاستناد) بینالمللی ایران در 10 سال گذشته، 196 مقاله یعنی بیش از ۲۰ درصد مقالات سهم پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
بنابراین تهمت افزایش ظرفیت و رشتهمحل صرفا برای افزایش درآمد که از سوی برخی مسئولان به دانشگاه آزاد اسلامی نسبت داده میشود کاملا بیاساس است.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «عدالتخواهی همواره یکی از مطالبات جنبش دانشجویی بوده است، بنابراین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خواهان نگاه عادلانه وزارت علوم به همه دانشگاههای کشور و نبود تبعیض بین دانشجویان این دانشگاهها هستند. پسندیده است که مسوولان همان طور که در مواجهه با دانشگاه آزاد اسلامی ادعای قانونگرایی و توجه به کیفیت و آموزش دارند، درباره دیگر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی زیرنظر این وزارتخانه نیز سختگیرانه به اعمال قانون بپردازند و با شفافیت کامل به انتشار لیست رشتههای بدون مجوز این دانشگاهها و موسسات آموزشی غیرانتفاعی بپردازند تا متخلفان شناسایی شوند. اینجاست که این سوال مطرح میشود که آیا دانشگاه آزاد اسلامی متخلف است یا موسسات ریز و درشتی که مستقیما زیر نظر وزارت علوم فعالیت میکنند و بعضا حتی مجوز تاسیسشان مورد اشکال است؟
از این رو شفافسازی درباره مجوزداربودن رشتهمحلها در همه مراکز آموزش عالی فعال در کشور از یک طرف و نیز ارزیابی و مقایسه نقش همه مراکز در تولید علم، اشتغال، اعتبار بینالمللی، رشد اجتماعی و تحقق سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی از سوی دیگر امری ضروری است. بنابراین ما تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام ارزشمند جناب آقای دکتر میرزاده در دفاع از دانشگاه آزاد اسلامی در همه زمینهها را به عنوان اقدامی منصفانه و عادلانه برای نشاندادن نقش بیبدیل دانشگاه آزاد اسلامی در میدان رقابت آموزشی کشور ارج مینهیم.
هشدار خلاف قانون به دانشگاه آزاد اسلامی و تهدید دانشجویان این دانشگاه به تاییدنشدن مدرک تحصیلی آنها از تریبونهای رسمی جز بیاحترامی آشکار به استادان فرزانه و دانشجویان پر تلاش و خانوادههای آنها که بعضا با تلاش شبانهروزی هزینه تحصیل فرزندشان را فراهم میکنند، نیست و ثمرهای جز ایجاد تشویش ذهنی در جامعه و بیاعتمادی به وزارت علوم ندارد.»
در پایان این بیانیه آمده است: «اقدام شجاعانه دکتر میرزاده در پذیرش پست ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی که این دانشگاه به دلیل سوءمدیریت در دوره پیشین از مشکلات اقتصادی، آموزشی و فرهنگی بسیاری رنج میبرد جای تقدیر دارد. ما تشکلهای اسلامی سیاسی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی علیرغم اختلافاتی که بعضا با برخی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی داریم، یکپارچه و با تمام توان در برابر این موج حملات ناجوانمردانه ایستادگی میکنیم و اجازه نمیدهیم دانشگاهی که آن را خانه دوم خود میدانیم در معرض تهدید و خطر قرار بگیرد و خطاب به مسئولان اعلام میکنیم که دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان همیشه در صحنه مظلوم آن همواره از بدو راهاندازی با چالشها و موانع بزرگی روبهرو بودهاند و هنوز دوران سخت گذشته را فراموش نکردهاند. دانشگاه آزاد اسلامی در طول این سالها همواره به مدد حمایتهای امام خمینی(قدس سره)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران، رفیق شفیق انقلاب اسلامی ایران آیتالله هاشمی رفسنجانی و اعتماد بیبدیل مردم از این موانع سخت به سلامت عبور کرده است.
دانشآموختگان و استادان این دانشگاه به افتخارآفرینی در عرصه علمی و پژوهشی کشور مشغول هستند بنابراین از منتسبان به دولت تدبیر و امید تقاضا میکنیم اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و دست به تخریب جایگاه دولت تدبیر و امید و رئیسجمهور محبوب آن جناب آقای دکتر روحانی در بین جامعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی نزنند؛ چرا که چنین حرکات مخربی آن هم در آستانه انتخابات مهم ریاستجمهوری سال آینده شائبه عدم همراهی مسئولان آموزشی و پژوهشی مجموعه تحت امر ایشان با سیاستهای کلی دولت را در اذهان به وجود میآورد.»
انتهای پیام/