دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس واحد بیرجند:

اقتصاد بدون نفت باید در بستر فناوری‌های نوین شکل بگیرد

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین زینت برای دانشمندان آمیختگی علم با حلم است، تاکید کرد که اقتصاد بدون نفت باید در بستر فناوری‌های نوین شکل بگیرد.
کد خبر : 140914

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علیرضا حسنی در نخستین کنفرانس ملی فناوری‌های نوین در علوم مهندسی در محل دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گفت: دین مبین اسلام تأکید زیادی بر علم آموزی و دانش‌اندوزی دارد. در آموزه‌های دینی ما مقام عالم بر عابد ترجیح دارد و طبعاً اگر نگرش بلند و متعالی دین مبین اسلام به اهمیت علم و دانش نبود، امکان رشد و اعتلای علما و دانشمندان مسلمانی که شهرت جهانی دارند، فراهم نمی‌شد.


دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری در برنامه توسعه کشور و تأکید ایشان بر اقتصاد بدون اتکا به نفت تاکید کرد: اقتصاد بدون نفت باید در بستر فناوری‌های نوین شکل بگیرد.


وی با تشکر از استادان و پژوهشگرانی که با ارائه آثار ارزشمند علمی و پژوهشی خود در این کنفرانس شرکت کردند، گفت: امیدوارم نتایج و برکات علمی نخستین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی سهم ارزنده ای در شکوفایی علمی و پژوهشی کشور ایفا و حرکت بنیادین تحول در مبانی علمی کشور را تسریع کند.


دکتر مجیدرضا ناصح معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و رئیس این کنفرانس هم گفت: نخبگان و پژوهشگران کشورمان در عرصه‌های گوناگون بسیار خوب درخشیده اند و خوشبختانه رویکرد امیدآفرینی به فناوری های نوین در علوم مهندسی وجود دارد.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند اکنون به یکی از قطب های علمی کشور تبدیل شده است، به اهمیت ذخیره سازی زمان تاکید کرد و گفت: نتایج حاصله از یک پژوهش کاربردی و مفید موجب پس انداز زمان برای سایر محققان می شود.


سخنران مدعو این کنفرانس نیز دکتر محمدجواد خواجه مهریزی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد بود که در موضوع کاربردهای نانو فناوری و بیوفناوری در علوم مهندسی به ایراد سخن پرداخت.


دکتر امین الدین حاجی دبیر علمی این کنفرانس نیز در مراسم اختتامیه کنفرانس گفت: اقدام برای برگزاری این کنفرانس ملی از یک سال قبل آغاز شد و بلافاصله مجوزهای لازم و نیز نمایه کردن در سایت های مهم و معتبر به انجام رسید.


وی افزود: از 6 ماه قبل سایت این همایش فعال بود و بیش از 300 مقاله به دبیرخانه ی علمی این این کنفرانس واصل شد. بیش از 70 عضو هیأت علمی با این کنفرانس همکاری داشتند و در مهلت برپایی این کنفرانس نزدیک به 50 مقاله به صورت سخنرانی و نزدیک به 90 مقاله به صورت پوستر ارائه شد.


فناوری های نوین مهندسی نقش کلیدی و اهمیتی بنیادین در توسعه پایدار کشور دارد


دکتر حسین بهشتی نژاد دبیر اجرایی این کنفرانس نیز گفت: از آنجا که فناوری های نوین مهندسی نقش کلیدی و اهمیتی بنیادین در توسعه پایدار کشور دارد، برپایی این گونه محافل علمی برای ایجاد ذهنیت و توجه ویژه به فناوری های نوین در علوم مهندسی بسیار مؤثر است. امروزه پتانسیل هر کشور براساس دانش و توانمندی های آن کشور در حوزه فناوری های نوین سنجیده می شود.


به گزارش آنا، در مدت دو روز برپایی این کنفرانس، نشست های علمی در سه سالن جانبی به ریاست دکتر محمدجواد خواجه مهریزی، مهندس قوام نیا، دکتر فراهت، دکتر کرمانی مقدم، دکتر علی آبادی، دکتر نرگس رحیمی، دکتر محمود حاجیانی دکتر حسین بارانی، دکتر کاظم نیک فرجام، دکتر فروزانفر، دکتربی باک، دکتر محمد جواد ثقة الاسلامی، دکتر سید غلامرضا موسوی، دکتر محمود شاهی و دکتر هروی برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته