مورچههای تنها خیلی زود و از گرسنگی و راهرفتن زیاد میمیرند
به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از ABC، دانشمندان با تحقیق روی مورچهها، تاثیرات منفی انزوا را در میان برخی از حیوانات اجتماعی و همچنین انسانها دریافتند.
دانشمندان برای این تحقیق، روی کلونیهای لابراتواری مورچههای کارگر، گروههای تکی، دوتایی و 10تایی از آنها مطالعه کردند و رفتار مورچهها را در این شرایط بررسی کردند. آنها دریافتند که مورچههای تنها فقط شش روز زنده ماندند. در حالی که مورچههایی که به صورت گروهی بودند، 66 روز زندگی کردند.
دانشمندان اعلام کردند که نتایج این تحقیق نشان میدهد که مورچهها واقعا نمیدانند زمانی که تنها هستند، چگونه رفتار کنند.
دکتر لارنت کلر، حشرهشناس دانشگاه لوزان سوئیس در این خصوص گفت: «مورچههای تنها، نسبت به زمانی که در گروه خود قرار دارند، فعالیت بسیار زیادی دارند و بیوقفه و بدون هیچ استراحتی فقط راه میروند. در واقع، این واکنش مورچههایی است که به خطر میافتند و تا حدی راه میروند که دیگر انرژی برای بازگشت به کلونی خود را ندارند زیرا این بیش فعالی موجب میشود که مورچههای تنها با افزایش نیاز به انرژی مواجه شوند».
وی افزود: «نکته جالب اینجاست که مورچه تنها به همان اندازهای که در گروه مورچههاست غذا میخورد، اما مواد غذایی به درستی و کامل در دستگاه گوارششان جذب نمیشوند».
این امر نشان میدهد که چقدر زندگی اجتماعی برای حیوانات اجتماعی و همچنین انسانها تاثیر مثبت دارد و حتی روی وضعیت و سلامت بدنی آنها تاثیر میگذارد.
مترجم: نسترن صائبی
انتهای پیام/