دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 ارديبهشت 1394 - 14:25

همکاری واحد نیشابور با بزرگترین مجتمع صنعت و معدن شرق کشور‎

مدیرعامل شرکت فولاد خراسان گفت: فولاد خراسان، بزرگ‌ترین مجتمع صنعت و معدن شرق کشور است و طی پیش‌بینی‌ها تا سال ۱۴۰۴ خواهد توانست ۱۰ درصد از فولاد کشور را تامین کند.
کد خبر : 14023

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید حسین احمدی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور و مجتمع فولاد خراسان اظهار کرد: وجود امکانات آزمایشگاهی قوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برای ما بسیار مفید بوده است و انشاءالله در این تعامل بخشی از امکانات خود را در اختیار دانش‌آموختگان و دانشجویان شما قرار خواهیم داد.


وی تصریح کرد: از دانشگاه‌های تهران، علم و صنعت، شریف و فردوسی پیشنهاد همکاری داشته‌ایم ولی اعتقاد داریم اول باید برای شهرستان خودمان کار کنیم و تا الان همه نیازهای ممکن خود را در شهرستان برطرف کرده‌ایم، زیرا باید سطح منطقه را از لحاظ صنعتی و علمی افزایش دهیم.


مدیرعامل شرکت فولاد خراسان بیان کرد: خیلی خوشحالیم که با حضور مدیران و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اتفاقات خوبی برای صنعت شهرستان خواهد افتاد و ما نیز با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۴ باید به میزان پنج میلیون تن فولاد در سال برسیم نیاز مبرمی به دانش دانشگاهیان داریم.








سعیدی: تاکنون چهار طرح واحد نیشابور که مرتبط با صنعت فولاد بوده است به مرحله پروپوزال رسیده است که باقی این طرح‌ها به زودی کامل خواهد شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کلان، رویکردش با توجه به مدیریت جدید عوض شده است و اکنون بیشتر بر روی پژوهش تمرکز کرده که در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب است و ما نیز در واحد نیشابور آن را با تمام وجود پیگیری می‌کنیم.


دکتر جعفر سعیدی افزود: تاکنون چهار طرح این دانشگاه که مرتبط با صنعت فولاد بوده است به مرحله پروپوزال رسیده است که انشاءالله باقی این طرح‌ها به زودی کامل خواهد شد.


وی ادامه داد: با توجه به مدیریت بومی این مجتمع صنعتی امیدواریم همکاری‌های بسیار خوبی که تاکنون داشته‌ایم با امضاء این تفاهم‌نامه همکاری‌ها بیشتر شود و در کوتاه مدت به سطح قابل قبولی از این همکاری‌ها برسیم که برای شهرستان مفید باشیم. از طرف دانشگاهیان قول می‌دهم که آنچه در توانمان باشد را انجام خواهیم داد.


معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور هم گفت: همکاری دانشگاه و صنعت استراتژی برد برد خواهد بود و در این تفاهم‌نامه بر روی ظرفیت‌هایی که نیاز و توانایی هر دو طرف است تاکید شده است.


علی‌رضا مهرآذین ادامه داد: این دانشگاه آمادگی دارد برای تربیت و افزایش تخصص نیروی انسانی مورد نیاز مجتمع فولاد خراسان با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت سطح علمی آن‌ها را افزایش دهد. تاکنون اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است ولی الان وقت تجاری‌سازی آنها است.


در پایان این مراسم تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور و شرکت فولاد خراسان امضا شد.









اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره‌های علمی و دانش‌افزایی و ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای، ارائه مشاوره‌های علمی و فنی متقابل، ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، برگزاری همایش‌های علمی بخش‌هایی از بندهای تفاهم‌نامه با واحد نیشابور است



در این تفاهم هدف، ایجاد و توسعه همکاری‌های متقابل در زمینه‌های علمی پژوهشی و فناوری در راستای افزایش راندمان و بهره‌وری روش‌های انجام کار از سوی طرفین قید شده است.


اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره‌های علمی و دانش‌افزایی و ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای، ارائه مشاوره‌های علمی و فنی متقابل، ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، برگزاری همایش‌های علمی بخش‌هایی از بندهای این تفاهم‌نامه است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در این تفاهم‌نامه تعهد کرد که با برگزاری کاربردی دوره‌های آموزشی، بازنگری در نحوه اجرای آموزش‌ها با استفاده از تکنیک شبیه‌سازی، مشارکت در پروژه‌ها بر اساس توانمندسازی در بهینه‌سازی تکنولوژی و افزایش راندمان، سرمایه‌گذاری مشترک، تجهیز مناسب آزمایشگاه، ایجاد کانال ارتباطی بین استادان و اعضای این مجتمع، همکاری در تعیین سیاست‌گذاری‌ها، اعطای پایان‌نامه‌های کاربردی با رویکرد اولویت‌های پژوهشی، تالیف و ترجمه مراجع، متون و کتب علمی مورد نیاز مجتمع فولاد و همکاری در ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز این مجتمع صنعتی را یاری کند.


مجتمع فولاد خراسان نیز تعهد کرده است با اعلام در اولویت‌های تحقیقاتی و نیازهای پژوهشی، همکاری در انجام بازدید‌ها و دوره‌های آموزشی، ارائه امکانات علمی و فنی، حمایت ازهمایش‌ها و سمینار‌ها، هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌ها با دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور همکاری کند.


همچنین در این تعهد دو ساله آمده است که با ایجاد کارگروه مشترک، برای رسیدن به اهداف تفاهم‌نامه جلسات منظم ماهانه‌ای برگزاری کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب