تلاش برای حضور؛ احمدینژاد همچنان در دسترس است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، اواخر تابستان سال جاری بعد از اینکه مدتی شنیدههای مختلفی درباره توصیه رهبر معظم انقلاب به احمدینژاد برای عدم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری وجود داشت محمدرضا باهنر نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی این شنیدهها را تأیید کرد.
بعد از این رهبر معظم انقلاب اسلامی در پنجم مهرماه در ابتدای درس خارج فقه درباره این مسأله به طور شفاف صحبت کردند و فرمودند: «یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهمد و فکر میکند که به نفع برادر مؤمناش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدمها هم، بخصوص آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران میشناسیم. با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد میشود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمیدانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.»
همچنین مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کردند: «من به جنابعالی که مثلاً آقای آشیخ عبدالعالی اسمتان است من باب مثال علاقهمندم. میدانم شما اگر وارد این مقوله شدی به ضررت است. به ضرر کشور هم هست. به شما میگویم وارد نشو. نمیگویم هم وارد نشو. امر و نهی نیست. حالا بعضی گفتند آقا دستور دادند، امر کردند، نه، گفتیم صلاح نمیدانیم. من صلاح نمیدانم. این چیز خوبی است. این چیز بدی نیست.»
در ادامه این سخنان صریح رهبر انقلاب چهرههای مختلف سیاسی تأکید کردند که لازم است احمدینژاد تمکین کند. رئیسجمهوری سابق نیز در پاسخ به این سخنان رهبری، نامهای خطاب به حضرت آیتالله خامنهای منتشر کرد. وی در نامه کوتاه خود نوشت: «همانگونه که مستحضر هستید در دیدار مورخ نهم شهریورماه سال جاری، اینجانب برنامههای تبیین انقلاب در سراسر کشور را تشریح نمودم، پس از آن حضرت عالی توصیه فرمودید که در این دوره مصلحت نیست بنده در انتخابات شرکت نمایم و اینجانب نیز تبعیت خود را اعلام نمودم. ضمن تشکر از بیانات مهم حضرتعالی در جلسه درس خارج فقه مورخ پنجم مهرماه جاری، به استحضار میرسانم که در عمل به منویات رهبر بزرگوار انقلاب، برنامهای برای حضور در عرصه رقابتهای انتخاباتی سال آینده ندارم.»
اما برخلاف اینکه وی اعلام کرده بود از این توصیه رهبری تمکین میکند برنامههای خود را همچنان ادامه میدهد. رسانههای مختلفی هم که مسئولیت تبلیغات وی را برعهده دارند همچنان به کار پوشش گسترده فعالیتهای وی مشغول هستند.
احمدینژاد حتی سفرهای استانی خود را نیز لغو نکرد. از جمله، وی در سفری به خوزستان در مناطق مختلف این استان در جمع مردم حاضر شد و سخنرانی کرد. یکی از کانالهای خبری وابسته به رئیسجمهوری دولتهای نهم و دهم پوشش ویژهای از این سفر استانی احمدینژاد داشت و تمامی تصاویر وی و سلفیهایی که با مردم میگرفت را در کانال منتشر میکرد.
حضور در جمع نمازگزاران آرامگاه علی ابن مهزیار اهوازی، سخنرانی در حسینیه سجادیه کوت عبدالله، حضور در حسینیه سجادیه شهرستان کارون، حضور در مراسم تشییع شهدای مدافع حرم، حضور در مراسمهای عزاداری و . . . از جمله برنامههای تبلیغاتی وی در استان خوزستان بود.
همچنین وی در ابتدای آذر امسال در دیگر سفر استانی خود راهی قم شد. همچون دیگر برنامههای تبلیغاتی، رسانههای وابسته پوشش گستردهای از این سفر داشتند. احمدینژاد در این سفر نیز همچون دیگر سفرها سعی کرد با شیوهای تبلیغاتی با عموم مردم دیدار داشته باشد و عکس یادگاری بگیرد. کانالهای وابسته هم عکسهای یادگاری رئیسجمهوری سابق با مردم را به تعداد زیاد منتشر کردند. احمدینژاد در سفر خود به حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران رفت. البته تنها کار وی در این دو مکان مقدس زیارت نبود بلکه عکس یادگاری و شادی یک میتینگ سیاسی بخش مهم دیگر این زیارت بود. یکی از کانالهای وابسته به رئیسجمهوری سابق فیلمی از استقبال از احمدینژاد در عوارضی قم را منتشر کرد.
احمدینژاد برنامههای خود را در تهران هم متوقف نکرده است. وی با اعلام قبلی در مراسمهای ترحیم حضور مییابد و در حاشیه این مراسمها با مردم عکس یادگاری میگیرد.
حضور در مراسم ترحیم حجتالاسلام عباس پورمحمدی، حضور در مراسم شلهپزی نذری هیأت جوانان حضرت علی اصغر(ع) جنتآباد، دیدار و سخنرانی در جمع فارغالتحصیلان و دانشجویان کشمیر، حضور در مراسم ترحیم پدر مرتضی تمدن استاندار سابق تهران، حضور در واحد سیار سازمان انتقال خون از جمله برنامههای خبری وی در ماه اخیر بوده است.
وی در یکی از آخرین فعالیتهای خود به همراه ثمرههاشمی و حمید بقایی در اقامتگاه سفیر کوبا حاضر شد و پنج صفحه برای فیدل کاسترو نوشت و دفتر یادبود او را نیز امضا کرد.
این فعالیتهای رئیس دولتهای نهم و دهم در حالی است که رئیس دولت اصلاحات از هرگونه فعالیت سیاسی و رسانهای محروم است و ممنوعیت خبری و تصویری وی همچنان ادامه دارد. احمدینژاد برخلاف توصیه رهبر معظم انقلاب فعالیتهای سیاسی خود را متوقف نکرده است و شنیدهها حاکی از آن است که وی برای انتخابات شوراهای شهر برنامهریزی کرده است. ضمن اینکه به نظر میرسد وی قصد دارد همچنان در سطح رسانهای حضور داشته باشد تا در انتخابات سال 1400 خود را کاندیدای ریاست جمهوری کند چرا که در نامه به رهبر انقلاب نیز اعلام کرده برنامهای برای حضور در «عرصه رقابتهای انتخاباتی سال آینده» ندارد.
انتهای پیام/