دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1395 - 09:27
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد

ماجرای شهادت جوان‌ترین شهید مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی

مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی و با حضور جمعی از مسئولان و خانواده شهدا برگزار شد.
کد خبر : 134903

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سید محمدتقی طباطبایی مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: «بنا به گفته مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، امیدوارم بتوانیم تلاش خود را برای زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا انجام دهیم.»


وی ادامه داد: «نبود شهیدان مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی برای ما خسارت جبران ناپذیری است، اما از سویی دیگر سعادتی بزرگ است که شاهد باشیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشتاقانه، خالصانه و عاشقانه برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) کلاس‌های درس را رها می‌کنند و در ابتدای جوانی به سوی شهادت پر می‌کشند و این توفیقی بزرگ است.»


فرهنگ ایثارگری در دانشگاه آزاد اسلامی پررنگ است


مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «تاکنون 45 شهید دانشگاه آزاد اسلامی به لقاء الله پیوسته و شربت شهادت نوشیده‌اند؛ دو نفر از دانشجویان نیز به درجه رفیع جانبازی نائل شده‌اند، اینها بیانگر آن است که فرهنگ ایثارگری در دانشگاه آزاد اسلامی پررنگ است.»


منظمی: به اعضای گروه های تکفیری آموخته اند که راه رسیدن به خدا کشتن کفار است و مرحله اول جنگ با کفر، ذبح شیعیان است؛ یکی از افراد این گروه که به درک واصل شده 360 شیعه را ذبح کرده بود

وی با اشاره به دیدار اخیر از خانواده شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «چندی پیش با دکتر حمید میرزاده توفیق داشتیم که در محضر خانواده جوان ترین شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی حضور پیدا کنیم، وی از دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بود و 19 سال داشت. پدر و مادر این شهید دارای 2 فرزند بودند که سیدمصطفی فرزند کوچکشان جوانی ورزشکار، خوش سیما و درسخوان بود؛ مادر مصطفی می گفت سیدمصطفی تا 4 ماه تمام گریه می‌کرد تا به او اجازه دهیم تا برای دفاع از حرم حضرت زینب عازم سوریه شود و پس از 4 ماه رضایت دادیم و وی راهی جبهه شد اما پس از 2 هفته خبر شهادت او به گوش ما رسید.»


طباطبایی با توجه به جاودانگی دین اسلام و مکتب تشیع گفت: «هر مکتبی برای زنده بودن خود باید نشانه هایی داشته باشد، دین اسلام مکتبی است جاودانه که فقط مختص به صدر اسلام نیست و تا روز قیامت پاسخگوی نیازهای بشری است؛ قرآن معجزه پیامبر همیشه حرف تازه ای برای گفتن دارد و نسخه درمان بشریت است. دلیل آن چیست که می گویند این مکتب جاودانه است؟ زیرا این دین هر روز پیام تازه ای دارد و پاسخگوی نیازهای بشر است.»



وی ادامه داد: «جنایتی که اکنون داعشی ها مرتکب می شوند، بدتر از آن در زمان بنی امیه و بنی عباس انجام شده است. در زمان بنی امیه و بنی عباس حرم سیدالشهدا چند بار شخم زده شد تا آرامگاه امام حسین (ع) پیدا نشود ولی خدا خواست تا این چراغ روشن بماند. آنان تصور می کردند حادثه عاشورا در رهگذر تاریخ به فراموشی سپرده خواهد شد.»


مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «اکنون پس از 1400 سال یک سید به تنهایی بدون ارتش و سلاح، بدون پول و رسانه در کنار حرم امیرالمومنین با چند اعلامیه یک ملت را برای یک قیام بزرگ فرا می خواند و یک رژیم 2500 ساله را سرنگون می کند. براستی چه چیزی باعث شد که پس از 1400 سال از قیام حسین بن علی (ع) انقلابی عظیم در طول تاریخ به ثبت برسد.»


وی اظهار کرد: «چه چیزی باعث می شود که نسلی در 8 سال دفاع مقدس عاشقانه و داوطلبانه عازم جبهه ها می شوند؟ انگیزه این افراد برای رفتن به جبهه چه بود؟ آیا امام خمینی (ره) به آنان قول مقام، پول، خانه یا درجه داده بود!؟ هیچ کدام از این موارد نبود ولی این افراد برای دفاع از میهن خود راهی جبهه ها شدند. چرا سیدمصطفی موسوی با اینکه از دانشجویان ممتاز بود درس را رها می کند، به ازدواج و تشکیل خانواده فکر نمی‌کند؛ دفاع از حرم حضرت زینب(س) از اولویت های وی بود که برای دفاع از آن راهی سوریه می شود؛ همه اینها بیانگر چیست؟»


طباطبایی تاکید کرد: «امروزه شهدای مدافع حرم ادامه دهنده راه امام حسین(ع) و شهدای دفاع مقدس هستند و به نسلی که امام خمینی (ره) و دفاع مقدس را از نزدیک ندیده است، اعلام می کنند که پیام امام حسین(ع) و امام خمینی(ره) همیشه زنده است همان طور که سیدمصطفی موسوی، امام خمینی (ره) را ندید و شاهد جنگ ایران و عراق نبود اما دریافتیم که هنوز پیام شهدا زنده است و در گوش جوانانی مانند شهید موسوی طنین انداز است و اگر این مکتب نبود، دفاع از حرم حضرت زینب (س) نیز وجود نداشت زیرا این افراد باانگیزه وطن راهی جبهه ها نمی شدند در صورتی که انگیزه برخی از شهدای دفاع مقدس، وطن دوستی و دفاع از خاک میهن خود بود. شهدای مدافع حرم چندین هزار کیلومتر دورتر از وطن خود از حرم اهل بیت دفاع می کنند و با افرادی می جنگند که نه تنها از اسلام بلکه از انسانیت نیز بویی نبرده اند.»



عطر حضور شهدای مدافع حرم فضای واحد علوم دارویی را مزین کرده است


رضایت: برای دانشجویان درسی را در زمینه سلاح های شیمیایی تدریس می کنم و در جریان آن دانشجویان با این سلاح ها آشنا می شوند و در می‌یابند در 8 سال دفاع مقدس چه اتفاقاتی رخ داده است و رزمندگان با چه شرایطی می جنگیدند به طوری که تاول های بسیاری در اثر جنگ و استعمال گاز خردل روی بدن خود داشتند اما دم نمی زدند و هیچ شکایتی نداشتند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی نیز در این مراسم گفت: «افرادی که وضعیت سوریه و عراق را درک کرده اند و شاهد اعمال گروه‌های تکفیری بوده اند، می دانند دشمنان به هیچ چیز رحم نمی کنند و اگر بچه های ما از حرم دفاع نمی کردند چه کسانی این کار را انجام می دادند؟»


دکتر سیدمهدی رضایت ادامه داد: «از زمانی که تصمیم گرفته شد این مراسم برای بزرگداشت شهدای مدافع حرم برگزار شود، عطر حضور آنها فضای علوم دارویی را مزین کرده است.»


وی با تجلیل از خانواده شهدا که در مراسم حضور داشتند، گفت: «از شما ممنونم که دعوت ما را پذیرفتید تا شاهد باشید که دانشجویان جوانی که به عشق مملکت خود و با هدف علم آموزی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند، هنگامی که پای شهدا به میان می‌آید از این مراسم با شور خاصی استقبال کرده و ادای دین می‌کنند.»
رضایت افزود: «برای دانشجویان درسی را در زمینه سلاح های شیمیایی تدریس می کنم و در جریان آن دانشجویان با این سلاح ها آشنا می شوند و در می‌یابند در 8 سال دفاع مقدس چه اتفاقاتی رخ داده است و رزمندگان با چه شرایطی می جنگیدند به طوری که تاول های بسیاری در اثر جنگ و استعمال گاز خردل روی بدن خود داشتند اما دم نمی زدند و هیچ شکایتی نداشتند.»
وی ادامه داد: «من در برابر خانواده شهدا سر تعظیم فرود می آورم؛ ما قدردان زحمات شما هستیم که چنین فرزندانی را پرورش داده اید و فراموش نمی کنیم اگر این افراد نبودند ما در وضعیت نامناسبی بودیم.»


تکفیری ها به محدوده کمتر از 50 متر به حرم رسیده بودند


امین منظمی کارشناس مسائل سیاسی هم در این مراسم گفت: «یکی از ویژگی های تکریم شهادت، دانستن فلسفه آن است. در همین زمینه فردی از من سوال کرد چه ضرورتی دارد فرزندان ما عازم سوریه شوند؟ برخی از افراد زخم زبان هایی می زنند که این افراد برای پول راهی جبهه ها می شوند در صورتی که چنین نیست. جوانان ما به سوریه می روند چون وظیفه دینی، انسانی و شرعی هر مسلمانی است. فلسفه قیام سیدالشهدا (ع) دفاع از مظلومان است و نوای هل من ناصر ینصرنی سر داده است.»


وی ادامه داد: «به اعضای گروه های تکفیری آموخته اند که راه رسیدن به خدا کشتن کفار است و مرحله اول جنگ با کفر، ذبح شیعیان است؛ یکی از افراد این گروه که به درک واصل شده 360 شیعه را ذبح کرده بود!.»



این کارشناس مسائل سیاسی افزود: «داعش برای سوریه و عراق به وجود نیامده بلکه برای ما به وجود آمده است. مقام معظم رهبری فرمودند اگر این مدافعان حرم نبودند ما مجبور بودیم در کرمانشاه و همدان با داعش بجنگیم. اگر در داخل کشور انفجاری رخ نمی دهد یا مترو منفجر نمی شود، به این دلیل نیست که ما به عنوان هدف انتخاب نشده ایم بلکه آنان نمی توانند وارد کشور شوند. این افراد بارها تصمیم گرفتند وارد ایران شوند اما خارج از مرز متلاشی شدند.»


طباطبایی: جنایتی که اکنون داعشی ها مرتکب می شوند، بدتر از آن در زمان بنی امیه و بنی عباس انجام شده است. در زمان بنی امیه و بنی عباس حرم سیدالشهدا چند بار شخم زده شد تا آرامگاه امام حسین (ع) پیدا نشود ولی خدا خواست تا این چراغ روشن بماند.

وی تاکید کرد: «این افراد در تقسیم بندی های خود اعلام کرده بودند ابتدا حرم امام رضا (ع) سپس حرم حضرت معصومه (س) را با خاک یکسان می کنیم حتی خلفا و والیان استان ها را نیز تعیین کرده بودند. مدافعان چنین افرادی را از مرزهای جمهوری اسلامی ایران دور نگه داشته اند تا دانشجویان با امنیت در دانشگاه ها مشغول تحصیل شوند.»


منظمی گفت: «اساسا دفاع از مقدسات ما در سوریه و عراق گره خورده است؛ تکفیری ها به محدوده کمتر از 50 متر به حرم رسیده بودند اما بچه های مدافع حرم با ایستادگی های خود، وضعیت را متعادل کردند و دشمن را به دورترین نقطه مرزهای حلب راندند.»


این مراسم به همت معاونت دانشجوی فرهنگی، دفتر نهاد نمایندگی رهبری، بسیج دانشجویی و با همکاری صمیمانه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروویی برگزار شد.


در پایان مراسم از خانواده شهدای مدافع حرم تجلیل شد و به قید قرعه، هزینه سفر به مشهد مقدس به 5 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی تعلق گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب