دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اعلام کرد:

استارت آپ ویکند اردبیل در ایستگاه دوم؛ این بار در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ ثبت‌نام از 27 آبان

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: «با توجه به اهمیت مسائل فرهنگی و اجتماعی با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، دومین استارت آپ ویکند اردبیل در حوزه فرهنگی و اجتماعی از 17 الی 19 آذر سال جاری برگزار می‌شود.»
کد خبر : 134301

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، ابراهیم فتایی اظهار کرد: «در رویداد استارت آپ ویکند اردبیل با اهدای جوایز به تیم‌های اول و دوم و سوم برگزیده از سوی داوران، تیم های راه یافته به مسابقه ایده پردازی فرهنگی کشور که بهمن سال‌ جاری در تهران برگزار خواهد شد، شرکت خواهند کرد.»


وی تصریح کرد: «دومین استارتاپ ویکند اردبیل با عنوان استارت آپ یونی ویکند برگزار خواهد شد که در آن از چهار گروه فعالان کسب و کار (صاحبان ایده)، طراحان، گرافیست‌ها و مشاوران (اساتید و متخصصین) ثبت نام به عمل خواهد آمد.»


فتایی افزود: «در این استارت آپ یونی ویکند، فقط ایده های حوزه فرهنگی و اجتماعی از قبیل؛ خدمات مذهبی، اعتیاد، خشونت، بی اعتمادی اجتماعی، فقر اقتصادی، فساد، تبعیض اجتماعی، بی عدالتی در برخورداری از قدرت، نزول ارزش‌ها، افزایش میزان جرایم، سیاست‌های اقتصادی، معضل ترافیک، مسائل آموزش و پرورش، عدم رعایت حقوق شهروندی، نابرابری در اجرای قانون و سایر موارد مرتبط با مسائل فرهنگی و اجتماعی ثبت نام به عمل خواهد آمد.»


وی با بیان اینکه علاقه‌مندان از اکنون می توانند ایده پردازی در این حوزه را شروع کنند، تصریح کرد: «سایت ثبت نام رویداد scardabil.ir است که از 27 آبان جاری ثبت نام برای این رویداد شروع می‌شود و سه روز قبل از برگزاری رویداد در 14 آذر ثبت نام به پایان می رسد.»


به گزارش آنا، استارتاپ ویکند نوآوری های اجتماعی با سایر رویدادهای استارتاپ برگزار شده در ایران تفاوت دارد چون روی گسترش کارآفرینی اجتماعی تمرکز داشته و به دنبال پرورش ایده هایی است که سعی در حل مشکلات اجتماعی دارد.


در این استارتاپ قرار است نوآوری های تکنولوژِی به کمک حل بسیاری از مشکلات اجتماعی بیاید، تأکید این دوره، بر استارتاپ‌هایی است که سعی دارند چالش های اجتماعی را حل کنند و در عین حال سودده باشند.


مفهوم کارآفرینی اجتماعی مفهوم جدیدی است. اینجا علاوه بر حل چالش های اجتماعی و کار کردن روی ایده، خود مفهوم کارآفرینی اجتماعی اهمیت زیادی دارد. این رویداد صرفاً آموزشی نیست و حل چالش های اجتماعی هم از اهداف آن است.


استارت آپ ویکند یک رویداد جهانی در زمینه کارآفرینی است که در سه روز پایانی هفته بر‌گزار می‌شود. استارتاپی‌ها ۵۴ ساعت وقت دارند تا ایده‌های‌شان را مطرح کنند، گروه تشکیل دهند و یک نمونه کوچک از ایده‌شان را اجرایی کنند.


استارتاپ ویکند نوآوری های اجتماعی با سایر رویدادهای استارتاپ برگزار شده در ایران تفاوت دارد چون روی گسترش کارآفرینی اجتماعی تمرکز داشته و به دنبال پرورش ایده هایی است که سعی در حل مشکلات اجتماعی دارد

استارتاپ ویکند چند سالی است با توجه به استقبال فعالان عرصه کارآفرینی در ایران، پایش به محافل جوان و فعال باز شده است.


در استارت آپ ویکند افراد ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و از بین ایده‌های مطرح شده بهترین آنها با رأی حاضران انتخاب می‌شوند. صاحبان ایده‌های انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصص‌های مورد نیاز برای پیشبرد ایده می‌کنند و بعد از تشکیل گروه‌ها روز اول به پایان می‌رسد.


در روز دوم گروه‌ها از اول صبح در مکانی که برایشان تدارک دیده شده حاضر شده و با امکاناتی که در اختیار دارند شروع به اجرایی کردن ایده‌ خود می‌کنند.


در این بین افرادی به عنوان مربی که در زمینه‌های مختلف دارای تخصص هستند و یا سابقه ایجاد استارت‌آپ را دارند گروه‌ها را در راستای اجرایی کردن ایده‌هایشان راهنمایی و کمک می‌کنند، با این اوصاف روز دوم کاملاً به اجرایی کردن استارت‌آپ سپری شده و در این بین ممکن است کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت هم برگزار شود.


با آغاز روز سوم باز گروه‌ها دور هم جمع شده و آخرین تلاش‌ها را در راستای تولید نمونه اولیه محصول شان انجام می‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران می‌شوند. عصر روز سوم زمان بررسی ایده‌ها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است، به طوری که گروه‌ها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه می‌دهد و افرادی که به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی در نظر گرفته شده‌اند و… از طرح خود دفاع می‌کنند. در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب می‌شوند.


برنده واقعی این رویداد گروه‌هایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آورده‌اند استارت‌آپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور کنند.


نمایندگانی از کشورهای مختلف دنیا که خود استارت‌آپ‌های موفقی را راه‌اندازی کرده‌اند با حضور در این رویداد تجربیات خود را در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهند.


شرکت کنندگان با حضور در این رویداد می‌توانند جواز حضور در رقابت جهانی استارت‌آپ‌ها را کسب کرده و با موفقیت در این رقابت از سرمایه گذاری شتاب دهنده ها بهره ببرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب