دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا

فلور نظری: درد بازیگرانی که به GEM رفتند، بزرگ‌تر از دیده شدن است/ متأسفانه انتخاب بازیگران در مهمانی‌ها صورت می‌گیرد

فلور نظری گفت: «در حال حاضر مشغول بازی در فیلم سینمایی «ملی و راه‌های نرفته‌اش» هستم که به کارگردانی تهمینه میلانی ساخته می شود. حدود ۳ هفته دیگر فیلم‌برداری این اثر سینمایی به پایان خواهد رسید.»
کد خبر : 134180

فلور نظری بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا در ادامه خاطرنشان کرد: «در این فیلم سینمایی مثل اکثر آثار تهمینه میلانی یک بازیگر مرد و یک بازیگر زن نقش‌های اصلی را برعهده دارند و دیگر نقش‌ها در کنار این دو کاراکتر قرار می‌گیرند که من نیز یکی از نقش‌ها هستم و در فیلم جمشید هاشم‌پور نقش پدر و افسر اسدی در نقش مادر کاراکتری که ایفا می‌کنم بازی می‌کنند و میلاد کی‌مرام و السا فیروز‌آذر نقش برادر و خواهر من را دارند.»


وی در ادامه این بحث اظهار داشت: «این فیلم روایتگر مشکلاتی است که در زندگی و خانواده داشته‌ایم و حال که بزرگ شده‌ایم مشکلاتمان ادامه دارد و تبعات گذشته را شاهد هستیم و نابسامانی‌هایی در خانواده‌مان به وجود آمده است. نقش اصلی در این فیلم سینمایی را ماهور الوند و میلاد کی‌مرام ایفا می‌کنند.»


این بازیگر درباره دیگر فعالیت‌هایش گفت: «به تازگی بازی در مجموعه‌ای تلویزیونی با عنوان «علمدار» به کارگردانی جعفر موحد را به پایان رسانده‌ام. این مجموعه تلویزیونی پیش از این قرار بود در ایام ماه محرم پخش شود که پخش آن به اربعین موکول شد.»


بازیگر مجموعه تلویزیونی «خانه به دوش» افزود: «در این مجموعه تلویزیونی نقش خانمی را بازی می‌کنم که با اطرافیانش تفاوت بسیاری دارد. او سعی دارد با اموال و ثروتی که دارد همسرش را از طبقه ضعیف جامعه بالا ببرد و حتی برای فراهم کردن مدرک تحصیلی برای همسرش تلاش می‌کند. به طور کلی مجموعه تلویزیونی «علمدار» به مدافعان حرم می‌پردازد و کاراکتر من نیز در این مجموعه به مرور دچار تحول می‌شود و عقایدش تغییر می‌کند.»


نظری خاطرنشان کرد: «مجموعه تلویزیونی «علمدار» در حال حاضر در مرحله تدوین است و با توجه به موضوعی که دارد امیدوارم این مجموعه با استقبال خوبی همراه باشد. یکی از دلایلی که بازی در این اثر را پذیرفتم فیلمنامه و کارگردان خوب «علمدار» بود.»


این بازیگر با اشاره به وضعیت نابسامان بازیگری در تلویزیون گفت: «حدود ۲۰ سال است که در تلویزیون کار می‌کنم و اگر کار من خوب نبود، مردم از آثاری که در آنها ایفای نقش کرده‌ام استقبال نمی‌کردند. من در طول مدت فعالیتم در تلویزیون در چندین اثر بسیار خوب ایفای نقش کرده‌ام و در آثار سینمایی که ظاهر شده‌ام غالبا کمدی بوده‌اند.»


وی در ادامه با اشاره به کم کاری در سینما و تلویزیون اظهار داشت: «کم کاری‌ام در تلویزیون را باید از مسئولان پرسید و اگر تلویزیون از بازیگران قدیمی‌اش استفاده نمی‌کند نشان از بی‌لیاقتی آن دارد. بسیاری از همکاران من توسط تلویزیون به چهره‌هایی مطرح تبدیل شده‌اند و بسیاری از آنها بازیگرانی هستند که در این زمینه بسیار تلاش کرده و سواد بالایی دارند که متاسفانه تلویزیون از بازیگرانی که برای آنها هزینه کرده است استفاده نمی‌کند.»


نظری در ادامه این بحث افزود: «متاسفانه انتخاب بازیگران در سینما و تلویزیون مربوط به مهمانی‌ها شده و انتخاب‌ها در این مراسم‌ها صورت می‌گیرد در حالی که در گذشته اینگونه نبود و بازیگران برای راهیابی به عرصه نمایش باید سالها تلاش می‌کردند. من به شخصه ۸ سال در تئاتر فعالیت داشتم و به خودم اجازه نمی‌دادم که خود را بازیگر بدانم اما امروز شاهد هستیم که شخصی با بازی در چند سکانس خود را بازیگر می‌داند و مدام مصاحبه می‌کند و به خود اجازه می‌دهد که بحث‌هایی تخصصی در زمینه بازیگری داشته باشد. دلیل شکل گرفتن این وضعیت برایم جای سؤال دارد که پاسخ آن را باید مسئولان بدهند.»


بازیگر مجموعه تلویزیونی «مسافری از هند» با اشاره با بازیگرانی که به ناچار از کشور خارج شده و در شبکه‌های ماهواره‌ای مشغول به کار می‌شوند اظهار داشت: «اینکه برخی بازیگران تصمیم به ادامه فعالیت در خارج از کشور می‌گیرند به خودشان مربوط است چرا که این تصمیم کاملا شخصی است. من به شخصه ۱۲ سال است آلمان زندگی می‌کنم و در این کشور کمترین فعالیت سینمایی نداشته‌ام و هیچ وقت برای فعالیت سینمایی به خارج از کشور فکر نکرده‌ام چرا که سعی دارم در کشورم فعالیت کنم و برای فعالیت در سینما فقط به ایران فکر ومی‌کنم و برایش اشتیاق دارم.»


نظری در خاتمه این گفت‌وگو اظهار داشت: «بسیاری از بازیگران تنها علاقه به دیده شدن دارند و این مساله‌ای است که هیچ گاه دغدغه من نبوده است. از طرفی برای همه بازیگرانی که از ایران خارج شده و در کشورهای دیگر مشغول به کار هستند آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم؛ چرا که با درد همه آنها آشنا هستم و می‌دانم که دردشان بزرگ‌تر از دیده شدن است.»


گفت‌وگو: علی ناصری


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب