بیش از 15 هزار جرم آسمانی قابلیت برخورد با زمین را دارند
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Phys، به گفته دانشمندان تعداد این اجرام آسمانی سه سال پیش 10 هزار تا بوده است و در عرض این چند سال 5000 تا به آن اضافه شده است که این میزان رشد چشمگیری به شمار میآید.
اجرام نزدیک به زمین NEOها، ستارههای دنبالهداری با اندازههای مختلف از صدها متر تا دهها کیلومتر هستند که مدارشان نزدیک به ماست و میتوانند به سیاره ما ضربه وارد کنند. اجرام نزدیک به زمین کشفشده بخشی از یک جمعیت بسیار بزرگتر متشکل از بیش از 700 هزار سیارک شناختهشده در منظومه شمسی ما به شمار میروند.
اتور پروزی، رئیس مرکز NEO Coordination وابسته به سازمان فضایی اروپا در نزدیکی رم، میگوید: «تعداد اجرام آسمانی نزدیک به زمین در سالهای اخیر با رشد سریعی افزایش یافته است و گروههای بینالمللی معتقدند که به طور میانگین در هر هفته حدود 30 جرم آسمانی در نزدیکی زمین شناسایی میکنند. این در حالی است که تا قبل از این و در طی دهههای گذشته فقط 30 جرم در هر سال کشف میشد».
وی میافزاید: «تا به امروز موفق به کشف بیش از 90 درصد اجرام آسمانی به اندازه 1000 متر شدهایم اما فقط 10 درصد از اجرام آسمانی با اندازه 100 متر و یک درصد از اجرام با ابعاد 40 متر را شناسایی کردهایم».
مترجم: نسترن صائبی
انتهای پیام/