دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حمایت از تولید گوشی همراه امن برای مسئولان/دریافت حق کارکرد از تلفن‌های ثابت راکد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می گوید، از تولید گوشی امن برای مسئولان حمایت می کنیم تا ارتباط آنها آسان‌تر شود.
کد خبر : 127222

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، محمود واعظی در حاشیه کارگروه همکاری ارتباطی ایران و لوکزامبورگ در جمع خبرنگاران تاکید کرد، مسئولان برای کارهای مهم باید از گوشی‌هایی استفاده کنند که امنیت بیشتری دارد.


وی با بیان این که مسئولان با تولید گوشی امن می‌توانند با خیالی آسوده ارتباط ‌های مهم خود را برقرار کنند و این که موضوع گوشی‌های ناامن در کمیسیون سیاسی دولت مطرح شده است، در نهایت به مسئولان توصیه کرد برای انتقال مطالب محرمانه و حساس از تلفن همراه استفاده نکنند.


واعظی تاکید کرد: از تولید گوشی‌هایی که توانایی رمزدار شدن را برای مسئولان داشته باشد، حمایت خواهیم کرد.


عضو هیات دولت یازدهم در باره این موضوع که گفته شده شرکت مخابرات بدهی گذشته خود از مردم را در این دوره از قبض‌های تلفن ثابت اعمال کرده است، گفت: شرکت مخابرات باید از قبل در این زمینه اطلاع رسانی می کرد، زیرا مردم از نظر سطح درآمدی یکسان نیستند و سفارش شده است مخابرات در این باره با مردم همکاری بیشتری داشته باشد.


واعظی افزود: اکنون حدود 8 میلیون تلفن ثابت در سراسر کشور وجود دارد که هیچ استفاده ای از آنها نمی شود، در حالی که شرکت مخابرات بارها و بارها اعلام کرده است که اگر مردم این نوع تلفن ها را نیاز ندارند به مخابرات برگشت دهند تا به دیگران واگذار شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پیش از این به دلیل دولتی بودن شرکت مخابرات این تلفن ها هزینه ای به همراه نداشت ، اما اکنون بررسی شده است هر خط تلفن ثابت چه مورد استفاده قرار بگیرد و چه نگیرد برای شرکت مخابرات ایران رقم قابل توجهی هزینه نگهداری دارد.


واعظی ادامه داد: تصمیم گرفته شد برای جبران این هزینه ها در شهرهای بزرگ معادل 14 هزار و 850 ریال و در روستاها معادل 9 هزار ریال به عنوان حق کارکرد از تلفن های بدون کارکرد گرفته شود، بنابراین کسانی که تلفن اضافه دارند و استفاده نمی کنند یا باید برگردانند و یا باید حداقل هزینه را بپردازند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارایه طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت به این وزارتخانه درباره موضوع کد دار کردن گوشی های تلفن همراه خبر داد و خاطر نشان کرد: چارچوب این طرح در کمیته ای با حضور نمایندگان سازمان گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین شده و برای اجرای آزمایشی به اپراتورها ارسال شده است.


واعظی گفت: دنبال برطرف کردن مشکل های این طرح هستیم و هدف این است که طرح زمانی به مرحله اجرا برسد که مردم با مشکل مواجه نشوند.


عضو هیات دولت یازدهم به وجود بیش از 70 میلیون گوشی تلفن همراه در دست مردم اشاره کرد و بیان کرد: دنبال ایجاد مشکل برای مردم نیستیم و در پی آن هستیم طرحی اندیشیده شود که هم شرایط اکنون و هم آینده را مد نظر داشته باشد و واردات را قانونی کند.


واعظی اظهار کرد: زمانی برای اعلام دقیق آن در نظر گرفته نشده است تا این طرح نیز مانند طرح های گذشته با شکست مواجه نشود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در باره اقدام جدید صدا و سیما برای ممانعت از فعالیت شبکه پخش فیلم گفت: این موضوع در دستور کار مرکز ملی فضای مجازی است و جلسه های متعددی در باره آن برگزار شده است و در نهایت به شورای عالی فضای مجازی ارسال خواهد شد و هر آنچه این شورا تصمیم بگیرد برای همه لازم الاجرا است.


واعظی ادامه داد: اکنون و در دنیای امروز این اتفاق ها با سرعت پیش می رود و سیاست استفاده از چندرسانه ای هم در ایران و هم سایر کشورهای جهان به سرعت در حال گسترش است. بنابراین ممانعت از سیاست هایی که در گذشته بوده است، صحیح نیست، بلکه باید فضا را باز کنیم تا تولید محتوای سالم صورت گیرد.


عضو هیات دولت یازدهم افزود: وقتی افراد از صدا و سیما برای تلویزیون اینترنتی ( IPTV ) استفاده می کنند، مطمئن هستیم محتوای سالم دارد، البته باید سازوکاری باشد این کار با حمایت صدا و سیما بین ارایه دهنده و این سازمان صورت گیرد و از محتوایی که متعلق به صدا و سیما است، استفاده شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که این موضوع در حال رواج یافتن است و هر چه تاخیر در آن باشد، در نتیجه مردم محروم می شوند، خاطر نشان کرد: لازم است هر چه سریعتر مرکز ملی فضای مجازی سیاست تولید محتوا را به شورای عالی فضای مجازی ببرد تا درباره آن تصمیم گیری شود و صدا و سیما نیز سعه صدر بیشتری در برخورد با شرکت های تولیدکننده محتوا داشته باشد که امروز پیام را به جای متن و عکس، با ویدیو برای مردم ارسال می کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته