دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1395 - 16:25
رئیس سازمان امداد و نجات خبر داد:

آغاز کشیک‌ شبانه‌روزی تیم‌های واکنش سریع هلال‌‌احمر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام آغاز به کار تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر از ابتدای آبان ماه، گفت: 500 نیروی واکنش سریع هلال‌احمر به منظور پاسخگویی سریع و به‌موقع در حوادث بزرگ ملی از دهه فجر امسال به صورت سراسری فعالیت خود را در کشور آغاز خواهند کرد.
کد خبر : 126496

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ ناصر چرخساز با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به تاکیدات رئیس جمعیت هلال احمر مبنی بر تشکیل تیم‌های واکنش سریع به منظور پاسخگویی سریع و به موقع در حوادث و سوانح، این تیم‌ها به شکلی متفاوت‌تر از گذشته در هلال احمر تشکیل شده است.


وی با اعلام اینکه از ابتدای آبان 10 نیروی واکنش سریع به صورت شبانه روزی در ستاد هلال احمر فعال خواهند شد، اظهار کرد: بر این اساس تا مرز ستاد و مراکز استان‌ها نیروهای کادر هلال احمر به عنوان هسته مرکزی تیم‌های واکنش سریع به صورت 24 ساعت آماده باش و 48 ساعت استراحت فعال خواهند بود و لذا در هر شبانه روز 10 نفر در ستاد هلال احمر و در مجموع 30 نفر به عنوان نیروهای واکنش سریع فعال خواهند بود.



تجهیز هر استان به 15 نیروی واکنش سریع


رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه در هر استان نیز یک تیم پنج نفره واکنش سریع و در مجموع 15 نفر به عنوان نیروی اصلی فعال خواهند شد، عنوان کرد: بر این اساس از ابتدای آبان ماه هر 2 هفته 2 تا 3 استان را برای آموزش تیم‌ها پذیرش خواهیم کرد و پس از آن به مرور تیم‌های واکنش سریع، مهارت‌های تخصصی را در استان‌ها فرا گرفته و در هر استان 5 نیرو فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی با اعلام اینکه به مرور در شهرستان‌ها نیز 5 نفر به عنوان نیروی واکنش سریع و از میان داوطلبان آموزش‌های لازم را دریافت خواهند کرد، گفت: بر این اساس امیدواریم تا در دهه فجر امسال با برپایی اجتماع سراسری تیم‌های واکنش سریع هلال احمر که بالغ بر 500 نیروی تخصصی خواهند بود، فعالیت این تیم‌ها به عنوان رنجرهای اصلی هلال احمر را در سراسر کشور رقم بزنیم.



پاسخگویی سریع در لحظات ابتدایی حوادث، وظیفه اصلی تیم های واکنش سریع


چرخساز با اشاره به اینکه تیم‌های واکنش سریع، نیروهای متخصص و بهره‌مند از تخصص های 12گانه امداد و نجات هستند که در ساعات اولیه حوادث پاسخگوی نیازهای آسیب دیدگان خواهند بود، تصریح کرد: این نیروها به نقطه‌ای از آموزش‌های تخصصی رسیده‌اند که به عنوان رنجرهای هلال احمر در حوادث وارد عمل شده و پس از ارزیابی ابتدایی منطقه حادثه، بر مبنایی اطلاعات تخصصی آنها سایر تیم‌های تخصصی هلال احمر برای امدادرسانی در حوادث و سوانح وارد عمل خواهند شد.


به گفته وی به منظور توانمندسازی جسمانی نیروهای واکنش سریع هماهنگی‌هایی با نیروهای مسلح انجام شده تا از آموزش‌های خاص این نیروها بهره‌مند شوند و پیش بینی شده تا در مراحل بالاتر این نیروها از آموزش‌های زبان‌های خارجی و ارتباطات بین الملل نیز بهره‌مند شوند.


رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه پس از تجهیز همه استان‌ها به نیروهای واکنش سریع، از این پس 165 نیروی آماده به کار در شبانه روز در کشور آماده خدمت در حوادث احتمالی خواهند بود، عنوان کرد: اگر این آموزش‌ها به مرور در شعب جمعیت نیز ادامه یابد به مرور 2 هزار نیروی آماده و پاسخگو به حوادث در سراسر کشور خواهیم داشت.


وی همچنین درباره چگونگی استقرار بالگردهای جدید هلال احمر در استان‌ها، توضیح داد: این بالگردها اختصاص به استانی خاص ندارد و به صورت دوره‌ای در هر استان مستقر خواهد شد و در مجموع مقرر شده است تا بالگرد در استان‌های بوشهر و هرمزگان، لرستان، همدان، اردبیل، کردستان، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمر فعال شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته