عضو هیأت رئیسه مجلس: هنر حکمرانی خوب این نیست که کشور را ایزوله کنیم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدعلی وکیلی در جلسه علنی امروز مجلس (6 مهر 95) درباره قرارداد FATFگفت: بخشی از نظامات جهانی منطبق بر منویات عدالتخواهانه ماست اما در جاهایی معایبی به همراه دارد.
وی ادامه داد: هنر حکمرانی خوب این نیست که کشور را ایزوله کنیم برای اینکه احیانا پرتو معایب نظامات جهانی دامن کشور را نگیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما چارهای جز الحاق به نظامات جهانی نداریم چرا که جزئی از نظام جهانی هستیم. جریان جهانی نیز چه ما بخواهیم و چه نخواهیم ما را به این کلان گفتمان جهانی میبرد.
وکیلی خاطرنشان کرد: ایران با این مقیاس نمیتواند خود را از نظام جهانی و از این روندها جدا کند. هنر این است که ما دیپلماسی را به کار بگیریم که کشور را از تبعات منفی نظامات جهانی مصون نگاه داریم و در عین حال از مزایای آنها بهرهمند شویم.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران پیشگام مبارزه با تروریسم است و هیچ کشوری به اندازه ایران اسلامی برای تقابل با تروریسم هزینه مادی و معنوی پرداخت نکرده است. پس به گونهای رفتار نکنیم که کشوری که بیشترین هزینه را برای مقابله با تروریسم پرداخت کرده، به گونهای جلوه داده نشود که گویا بیمناک از مبارزه با تروریسم است.
عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار کرد: روح حاکم بر قرارداد مالی مبارزه با تروریسم است اما اینکه آنها چه اندازه صادق هستند یک بحث ثانویه است.
وکیلی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر روح حاکم بر این قرارداد مبارزه با پولشویی و روح حاکم بر گفتمان ایران اسلامی عدالتخواهی است و این به یک مطالبه ملی تبدیل شده است. سؤال از کجا آوردهاید؟ سؤال محوری رهبران نظام از ابتدا تا امروز بوده است و برای این مورد مقرراتی در نظام جهانی وضع شده و ما درون کشور برای پاسخ گفتن به این سؤال محوری حتما باید مکانیزمهایی را داشته باشیم.
وی در پایان گفت: خود اظهاری در این قراردادهای مالی امری مسلم است و خود اظهاری روح حاکم بر این قراردادهاست و ما میتوانیم با خود اظهاری رتبهمان را در نظام جهانی تعیین کنیم.
انتهای پیام/