دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردبیر نشریه دانشجویی پاد:

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد انگیزه برای رونق نشریات موثر است

سردبیر پر افتخارترین نشریه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره نشریات دانشجویی این دانشگاه برگزاری اولین دوره جشنواره نشریات دانشگاه آزاد اسلامی را گام مثبتی در راستای ایجاد انگیزه در این حوزه دانست.
کد خبر : 120518

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین‌بار در شهریور سال جاری به میزبانی واحد تبریز برگزار شد. در این جشنواره 350 نشریه و 2450 اثر شرکت داشتند که 1830 اثر از سوی دبیرخانه مرکزی در پالایش مقدماتی (مطابقت آئین‌نامه‌ای) پذیرفته شد و از این تعداد، 117 اثر شامل 22 رتبه نخست، 29 رتبه دوم، 34 رتبه سوم و 32 رتبه شایسته تقدیر از بین واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله کشوری راه پیدا کرد.


این نشریات از سوی 12 نفر از داوران تراز اول فعال در عرصه مطبوعاتی کشور مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند و به عنوان برگزیده، از آنان تجلیل به عمل آمد.


نشریه پاد از تشکل انجمن اسلامی دانشجویان واحد تهران جنوب از پرافتخارترین نشریات تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است که در بخش برگزیدگان کشوری، در عنوان‌های: مقالات ویژه (صلح و سلام)، مقالات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، صنفی، سرمقاله و یادداشت، عکس، طرح داخلی و بخش نشریات برتر منتخب اعلام شد.


مهدی عبداللهی سردبیر نشریه پاد گفت: «این نشریه از اسفند سال 1392 با مضامین سیاسی، فرهنگی و صنفی به صورت گاهنامه منتشر شد و در راستای تحقق اهداف مرامنامه «انجمن اسلامی دانشجویان تهران جنوب» فعالیت می کند.


عبداللهی موفقیت این نشریه را مدیون عوامل مختلفی دانست و گفت: «کارگروهی، توجه به کیفیت و تولیدی بودن مطالب، نگارش درست و تمرکز هیأت تحریریه و کمیته روابط عمومی انجمن بر نشریه، از مهم‌ترین دلایل موفقیت نشریه پاد در جشنواره نشریات است.»


او ادامه داد: «همان طور که می‌دانید تاکنون استقبال از نشریات دانشگاهی در دانشگاه‌ها چندان پرشور نبود و برگزاری اولین دوره جشنواره نشریات دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند گام مثبتی در راستای ایجاد انگیزه در این حوزه باشد. اگرچه بخش قوانین ثبت آثار و تقدیر از آثار برتر در این جشنواره جای بحث دارد، اما به طور کلی برگزاری جشنواره و توجه به نشریات دانشجویی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی جای بسی تقدیر دارد.»


سردبیر نشریه پاد افزود: «میزبانی واحد تبریز خوب بود اما اختتامیه می‌توانست به شکل تخصصی‌تر برگزار شود، جای خالی چهره‌های مطبوعاتی، پخش نشدن نشریات برگزیده برای بیشتر خوانده شدن و دیده شدن، تقدیر نامنظم و تخصیص ندادن تریبون به برگزیدگان از جمله نقد‌هایی است که می‌توان به برگزاری مراسم اختتامیه داشت.»


دبیر تشکل انجمن اسلامی دانشجویان تهران جنوب ادامه داد: «نشریه، سایت و شبکه‌‌های اجتماعی همه از بسترهای رسانه‌ هستند، با این حال شبکه‌های اجتماعی معمولاً جزو بازوهای اجتماعی به شمار می‌رود و بر خلاف نشریه و سایت نمی‌توان از آن‌ها به عنوان منبع یاد کرد.»


او افزود: «در نشریه و سایت، که شامل مجموعه مقالات ،مصاحبه‌ها،گزارش‌ها و ... هستند، سعی بر این است تا تحلیلی‌تر به مسائل پرداخته شود، اما شبکه‌های اجتماعی بازنشر خلاصه‌شده‌ای از موضوعات هستند. به علاوه خواندن نشریات چاپی به خاطر فرمت‌اش شاید برای خیلی‌ها راحت‌تر از نشریات الکترونیکی و سایت باشد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب