دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1395 - 16:42

مایکروسافت به دنبال درمان سرطان تا 10 سال آینده

شرکت مایکروسافت به دنبال حل مشکل سرطان تا 10 سال آینده قصد دارد از علوم پیشرفته رایانه برای شکستن کد سلول‌های بیمار و برنامه‌ریزی مجدد آن به شکل سلول سالم استفاده کند.
کد خبر : 119743

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا این غول فناوری در تغییر مسیر چشمگیر یک ارتش کوچک از بهترین زیست‌شناسان،‌ برنامه‌نویسان و مهندسان جهان را گرد هم آورده است که با سرطان مانند یک باگ رایانه‌ای برخورد کنند.


تابستان امسال مایکروسافت اولین آزمایشگاه مرطوب خود را افتتاح کرد و در آن به آزمایش یافته‌های دانشمندان رایانه‌ خود خواهد پرداخت که در حال طراحی نقشه‌های بزرگ از عملکرد داخلی شبکه‌های سلولی هستند.


گروه محاسبات زیست شناسی در مایکروسافت در حال کار بر روی رایانه‌ای از جنس DNA هستند که می‌تواند درون سلول‌ها زندگی کند و به بررسی نقایص شبکه‌های بدن مانند سرطان بپردازد. اگر این رایانه سلول‌های سرطانی را شناسایی کند، سیستم را ریبوت کند و آنها را از بین خواهد برد.


به گفته آنها،‌ اگر بتوان سرطان را مانند یک بیماری مزمن کنترل و تنظیم کرد،‌ مشکل حل خواهد شد.


در حال حاضر، گروه اصول و ابزار برنامه‌نویسی یک نرم‌افزار طراحی کرده‌اند که رفتار سالم یک سلول را تقلید می‌کند و از این رو می‌توان آن را با یک سلول بیمار مقایسه کند،‌ محل بروز مشکل و شیوه حل آن را پیدا کرد.


نرم‌افزار آنالیزور مدل زیستی در حال حاضر برای کمک به محققان در درک چگونگی درمان موثرتر سرطان خون استفاده می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب