غایبان بزرگ انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان
سکینه الماسی، نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد برگزاری جلسه انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان اظهار کرد: متاسفانه از برگزاری جلسه انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان بی اطلاع بودم و هیچگونه اطلاع رسانی و دعوت به منظور شرکت در این جلسه از سوی مسئولان صورت نگرفت برهمین اساس تا به حال به هیچ کدام از جلسات دعوت نشده و تا به حال معارفهای هم صورت نگرفته است.
وی افزود: این رفتار توهین به نمایندگان مردم است و نباید عدهای خاص برای همه جامعه تصمیم بگیرند بنابراین ما نسبت به این انتخابات اعتراض خواهیم کرد و این انتخابات از دیدگاه ما مخدوش است.
الماسی تاکید کرد: ما نمایندگان مردم هستیم و حق رای ما که در واقع رای مردم است باید در این شورا جدی گرفته شود؛ از طرف دیگر افراد دیگری هم در این شورا حضور دارند که صلاحیت کاندیدا شدن را داشتهاند و نباید این حق از آنان گرفته شود که متاسفانه این رفتار نشان میدهد که عدهای خاص برای همه تصمیم گیری کردهاند.
به گزارش آنا، عصر روز گذشته انتخابات شورای فرهنگی اجتماعی زنان به ریاست کبری خزعلی، رئیس این شورا در محل دبیرخانه شورای مزبور برگزار شد.
در این انتخابات، زهرا آیت اللهی از مجموع ۱۴ رای اعضا موفق به کسب ۱۳ رای، زهرا راستی دیگر نامزد ریاست شورا به کسب ۱۲ رای و اشرف بروجردی، عضو جدید شورای فرهنگی اجتماعی زنان موفق به اخد ۲ رای موافق شدند. براساس آیین نامه شورای فرهنگی اجتماعی زنان فردی که بیشترین میزان آرا را کسب کند باید به عنوان رئیس این شورا از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شود.بر همین اساس زهرا آیت اللهی به عنوان رئیس جدید شورا انتخاب شد.
زهرا آیت اللهی، مدیر گروه مطالعات زنان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها است. طبق آیین نامه شورای فرهنگی اجتماعی زنان، ریاست آیت اللهی بر این شورا پس از تایید و حکم رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نهایی میشود.
براساس آیین نامه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در جلسه باید یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و یانماینده شورا، دو نفر از صاحب نظران در علوم و معارف اسلامی و مسائل علمی و فرهنگی، نماینده رئیس جمهور، دو نفر از بانوان نماینده مجلس به پیشنهاد رئیس مجلس شورای اسلامی، نماینده قوه قضائیه به پیشنهاد رئیس قوه قضائیه، دو نفر از بانوان یکی از حوزه علمیه قم به پیشنهاد جامعه الزهرا و نفر دیگر با معرفی سازمان تبلیغات اسلامی، یک نفر از خواهران صاحب نظر در مسائل فرهنگی و اجتماهی زنان به پیشنهاد وزیر هریک از وزارتخانههای فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهنگ وآموزش عالی، آموزش و پرورش،کارو امور اجتماعی، امور خارجه، کشور و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده سازمان صدا و سیما، نماینده سازمان تربیت بدنی، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده نیروی مقاومت بسیج حضور داشته باشند در حالی که مشاور امور زنان و خانواده هیچ یک از وزارتخانهها و نمایندگان مجلس در جلسه حضور نداشتند، به طوری که وحیده نگین، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پروین داداندیش، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی، ناهید خداکرمی، نماینده وزارت بهداشت، فهیمه فرهمندپور نماینده وزارت کشور به عنوان نمایندگان قوه مجریه و اولاد قباد و الماسی به عنوان نمایندگان قوه مقننه به عنوان اعضای شورای فرهنگی اجتماعی زنان به این جلسه دعوت نشده بودند.
انتهای پیام/