نماینده چهارمحال و بختیاری در مجلس: شایستهسالاری در آموزش و پرورش رعایت نمیشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، محمد خالدی با بیان اینکه پیگیر مطالبات فرهنگیان و موضوعات مربوط به صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس هستیم، افزود: بدون شک پیشرفت و توسعه هر کشور در گرو وجود آموزش و پرورش قوی است. معنی آموزش و پرورش قوی نیز در حوزه مطالب درسی و سیستم تخصصی خلاصه نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه سیستم آموزش و پرورش باید دانش آموزی را تربیت کند که معتقد به مسائل دینی، اخلاقی و انسانی باشد، اظهار کرد: هر کشوری سیستم تعلیم و تریت خاص خود را دارد و در این رابطه نیز بسیار قوی عمل می کند.
خالدی با اشاره به اینکه کشور ما، کشوری اسلامی و نیازمند به اداب و اخلاق اسلامی است، گفت: سادهترین اقدامات تربیتی نیاز به بودجه دارد و متاسفانه در حال حاضر بنیه مالی آموزش و پرورش بسیار ضعیف شده است.
نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خاطرنشان کرد: اگر قرار بر نگاه ویژه در حوزه تعلیم و تربیت است باید محتوا و نگاه در این وزارتخانه تغییر کند و به روز رسانی شود.
وی ادامه داد: دانش آموزان فعلی حتی با دانش آموزان 10 سال گذشته بسیار متفاوت هستند زیرا با انبوهی از اطلاعات در فضای مجازی و رسانههای متعدد مواجه هستند که خواه ناخواه آنها را در معرض بسیاری از مسائلی قرار میدهد که در مورد آنها هیچ آگاهی بخشی صورت نگرفته اما خوراک فرهنگی دانش آموزان قرار میگیرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش با توجه به نکات ذکر شده باید در حوزه تعلیم و تربیت بازنگری و اصلاحی را انجام دهد، توضیح داد: برای دستیابی به این اهداف آموزش و پرورش باید جدای از وقت، انرژی و بودجه به تربیت نیروی انسانی قوی اقدام کند.
وی با تاکید بر اینکه مسائل و موضوعات تربیتی باید به اولویت آموزش و پرورش در دوره فعلی تبدیل شود، گفت: صرف بودجه و هزینه در این حوزه نه هزینه بلکه سرمایه گذاری است زیرا در نهایت ما به شهروندی معتقد، اخلاقگرا و پایبند به اصول انسانی دست مییابیم.
خالدی تاکید کرد: دستیابی به چنین هدفی قطعا به توسعه کشور کمک می کند زیرا یکی از مولفه های تاثیر گذار در توسعه تربیت نیروی انسانی منضبط و معتقد است.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه به عنوان نماینده مردم انتظار داریم آموزش و پرورش در حوزه موضوعات تربیتی و پرورشی اقدامات بیشتری انجام دهد، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی نیز با توجه به اینکه بودجه امسال ابلاغ شده است، در بخش پیوستها به این وزاتخانه کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی در هر کشوری باید ضمن هماهنگی با دولت وقت، از نگاههای سیاسی دوری کنند، افزود: بدون شک سیستم آموزشی در عمل و نه در حرف باید تا جایی که ممکن است از سیاسی بازی دوری کند و در چهارچوبی حرکت کند که اصول اساسی کشور و نه نگاه و دیدگاه طیف سیاسی خاصی را ترویج کند.
خالدی ادامه داد: معتقدیم آموزش و پرورش به ویژه در مدارس باید از نگاههای سیاسی دور باشد تا مسائل اساسی تحت الشعاع شخصی که نگاه سیاسی خاص دارد، قرار نگیرد.
وی با تاکید بر اینکه پایبندی به شایسته سالاری موضوعی است که باید در حوزه عمل و نه تنها در حد شعار بروز کند، گفت: شایسته سالاری در وزارت آموزش و پرورش متناسب با آنچه در ذهن ما است رعایت نمی شود و وجود ندارد.
انتهای پیام/