دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 شهريور 1395 - 11:27
در نشست مشترک استانداران و اعضای ستاد مرکزی اربعین حسینی

وزیرکشور: تأمین امنیت زائران اربعین اولویت نخست است/ نگاه دولت به اقتصاد مقاومتی کاملا اعتقادی است

وزیر کشور نسبت به پرهیز از انجام هرگونه اقدامات تفرقه انگیز به خصوص با توجه به شرایط منطقه و همچنین ضرورت توجه و احترام به آداب و رسوم مردم کشور عراق تأکید کرد و گفت: اولویت نخست، تأمین امنیت زائرین اربعین حسینی است.
کد خبر : 117977

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت کشور، «عبدالرضا رحمانی‌فضلی» در نشست اعضای ستاد مرکزی اربعین حسینی با استانداران سراسر کشور با اشاره به فراز و فرودهای طی شده و توفیقات بدست آمده در ستاد مرکزی اربعین حسینی بر اهمیت موضوع امنیت در ایام اربعین به نسبت سال‌های قبل با توجه به بی‌ثباتی وضعیت داخلی عراق تأکید کرد و گفت: اطمینان داریم که مسأله امنیت به جدیت در دستور کار عراق خواهد بود ولی باید تدابیر و برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده در این خصوص به درستی اجرا شود.


رحمانی‌فضلی همچنین با اشاره به ضرورت اقدام ویژه در تعامل با رسانه‌ها برای گسترش اطلاع‌رسانی و آموزش اصولی مخاطبان در ایام اربعین گفت: مسئولان بخش‌ها و سطوح مختلف ستاد اربعین ضمن چارچوب مندی و تمرکز به مسائل مرتبط و تخصصی در انجام مصاحبه‌ها، از ورود به سایر حوزه‌ها پرهیز کنند.


وزیر کشور گفت: هدف تأمین رضایت‌مندی مردم برای تسهیل در ورود و خروج به کشور عراق برای شرکت در مراسم اربعین است و باید انجام سفر به عتبات عالیات در قالب کاروان نهادینه شود.


رحمانی‌فضلی در ادامه به پرهیز از انجام هرگونه اقدامات تفرقه انگیز به خصوص با توجه به شرایط منطقه و همچنین ضرورت توجه و احترام به آداب و رسوم مردم کشور عراق تأکید کرد و افزود: همه هدف ما برقراری امنیت، فراهم‌سازی رضایتمندی زائران و بهره‌مندی کامل مردم از فیوضات این ایام معنوی است.


رحمانی‌فضلی در ادامه گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی در شرایط کنونی یک ضرورت قطعی است و نگاه دولت به موضوع اقتصاد مقاومتی کاملا اعتقادی است و در کنار آن یک وظیفه رسمی است.


وزیر کشور با بیان اینکه «در حوزه اقتصاد مقاومتی در حد امکانات و مقدورات با اراده قوی و مصمم همه همکاران تصمیمات خوبی طبق اختیارات، ساختارها و هماهنگی‌های موجود اتخاذ و اجرا شده است»، تصریح کرد: بحمدالله در این حوزه توانسته‌ایم حرکت خوبی را شروع کنیم و اکنون وحدت نظر و درک مشترک و متقابلی بین همه مسئولان نسبت به اقتصاد مقاومتی ایجاد شده و بسترهای لازم با روند خوبی در حال شکل‌گیری است.


وی گفت: باید بدانیم که با استمرار، جدیت، برنامه‌ریزی و پیگیری مؤثر می‌توان کارها را به نتیجه رساند.


وزیر کشور ادامه داد: به هر حال، مسیر به‌خصوص در حوزه فعال شدن صنایع نیمه فعال و نیمه تمام و پیگیری تسهیلات خوب پیش می‌رود.


رحمانی‌فضلی گفت: درباره تسهیل سرمایه‌گذاری‌ها هم، در بخش صدور مجوزها و سایر مقدمات کار، طبق هماهنگی‌های به‌عمل آمده دنبال می‌شود و باید با جدیت کامل ادامه پیدا کند.


وزیر کشور در ادامه از استانداران خواست تا از فرصت بسیار مغتنم حضور وزرا در استان‌ها، برای تقویت قرارگاه مدیریت جهادی اقتصاد مقاومتی استفاده کنند.


وی گفت: اقتصاد مقاومتی را باید به عنوان یک مجموعه دید و البته مهمترین محور اقتصاد مقاومتی، بحث مردمی کردن اقتصاد است و این در حالی است که در استان‌ها نتوانسته‌ایم الگوی مناسبی را برای مردمی کردن کارها و مشارکت مردم فراهم کنیم.


رحمانی‌فضلی افزود: برای آموزش، فرهنگ‌سازی و جریان‌سازی باید بحث گفتمان و ایجاد مشارکت مورد توجه قرار گیرد.


وزیر کشور با بیان اینکه «عدالت‌محور بودن نباید مورد غفلت و فراموشی قرار گیرد»، اظهار کرد: در همه استان‌ها باید در تعریف طرح‌ها و پروژه‌ها، همه استان‌ها مد نظر قرار گیرند و هر شهرستان باید طرح‌های خود را برای اقتصاد مقاومتی به استان ارائه نماید تا با دید استانی و توجه به کل استان مورد بررسی قرار گیرد؛ زیرا در غیر اینصورت نابرابری و عدم توازن در استان تقویت خواهد شد.


رحمانی‌فضلی همچنین درباره بحث دانش‌بنیانی گفت: هر استان باید برای این موضوع یک مشاور داشته باشد و کار مطالعاتی با توجه به امکان‌سنجی‌های انجام شده از سوی مشاورین صورت پذیرد.


وی افزود: از دانش‌بنیانی نباید سطحی عبور کرد، بلکه دانش‌بنیانی می‌تواند چرخه ارزش افزوده برای تولید محصولات در استان را کامل کند.


وزیر کشور درباره ضرورت آموزش نیز اظهار کرد: در درجه اول، مدیران، مسئولان، کارآفرینان و بعد مردم، حتما باید تحت آموزش‌های خلاقیت، نوآوری، ابتکار و آشنایی با تجربیات مهم دنیا قرار گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب