مقیمی مطرح کرد؛ لزوم معرفی نماینده از خانه احزاب به مجامع بینالمللی/ کار سیاسی نیاز به امکانات و منابع مالی دارد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور در مراسم افتتاح خانه احزاب ایران با تاکید بر اینکه احیای خانه احزاب جزء برنامههای اصلی دولت تدبیر و امید به شمار میرفت، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که در جمع فعالان سیاسی حضور دارم اما باید بگویم که متاسفانه در گذشته فعالیت خانه احزاب متوقف شده بود، اما خوشبختانه با هوشیاری دولت تدبیر و امید و توجه به نقش احزاب در عرصههای مختلف سیاسی کشور خانه احزاب ایران مجدد احیا شد.
وی در ادامه افزود: مذاکرات و رایزنیهایی برای احیای خانه احزاب و مشورت با فعالان سیاسی از همان ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید صورت گرفته بود.
قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی ادامه داد: خانه احزاب تشکل صنفی به شمار میرود و من امیدوارم که همه فعالان سیاسی و همچنین احزاب در تشویق مردم در مشارکت عمومی در انتخابات و دیگر عرصههای سیاسی تاثیرگذار و نقش برجستهای داشته باشند.
مقیمی با اشاره به اینکه احزاب در ایران سه دسته هستند، گفت: اصلاحطلبان، اصولگرایان و جریان مستقل احزاب و جریانهای سیاسی کشور را تشکیل میدهند پس هر سه جریان باید در مدیریت و حضور همزمان احزاب نقش برجستهای از خود نشان دهند.
او تصریح کرد: در زمان انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی خانه احزاب نقش بیطرفی را انتخاب کرد و خوشبختانه به دلیل این تصمیم حتی یک شکایت هم از خانه احزاب نشد و به وزارت کشور هیچ شکایتی را ارائه نکردند.
مقیمی افزود: برای توسعه سیاسی باید از برنامههای اصلی وزارت کشور و توجه به احزاب استفاده شود به عقیده من همه احزاب شناسنامهدار باید بتوانند فعالیت سیاسی و انتخاباتی داشته باشند و بتوانند سخنرانی و جلسات سیاسی در کشور برگزار کنند.
معاون سیاسی وزیر کشور به اتفاقات یک سال گذشته درباره لغو سخنرانیهای اشخاص سیاسی در برخی از استانهای کشور اشاره کرد و در این باره گفت: سال گذشته از هزار جلسه و سخنرانی تنها 5 جلسه لغو و به هم خورده است، ما وظیفه داریم از فعالیتهای خانه احزاب حمایت کنیم، چرا که احزاب در مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و ... نقش برجسته و پررنگی دارند. این تجربه در انتخابات مجلس دهم به روشنی دیده شد و دیدیم که مردم با چه رغبت و مشارکتی در این انتخابات حضور پیدا کردند.
مقیمی با بیان اینکه باید در سطح جهانی خانه احزاب حضور داشته باشد و نباید حتما وزارت کشور نمایندهای از خود به جامعه بینالمللی بفرستد، عنوان کرد: ما میتوانیم با تقویت خانه احزاب به مجامع جهانی از طرف خانه احزاب نماینده بفرستیم. قطعا کار سیاسی نیاز به امکانات و منابع مالی دارد و در این رابطه باید هزینههایی صورت بگیرد.
وی در این باره اضافه کرد: من امیدوارم که با کمک شماها بودجه یا یارانهای به خانه احزاب تخصیص داده شود و ما هم سعی میکنیم تمام موانع پیش روی احزاب و فعالیتهای سیاسی را برداریم.
انتهای پیام/