سپردهگذاری 4.8 میلیاردی صندوق توسعه در بانکهای داخلی و خارجی برای طرحهای میادین مشترک
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، محمدمهدی مفتح در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در نشست خبری با خبرنگاران درباره مصوبات تازه کمیسیون تلفیق بودجه در بررسی لایحه بودجه سال 94 کل کشور اظهار کرد: در بررسیهای کمیسیون وارد بخش هزینهای شدهایم که بر اساس یکی از مصوبات وزارت نیرو موظف شده است که برق واحدها ساختمانی غیرمجاز را تا زمانی که برپا هستند تامین کند و این تامین برق هیچ تعهدی برای ابقای آن ساختمان غیرمجاز به بار نمیآورد.
وی افزود: همچنین در حق بهرهبرداری از کلیه معاون برای تمام استخراجکنندگان مجاز، باید حق انتفاع پرداخت شود. همچنین در مصوبات جدید درآمد کنسولگریها به میزان 500 میلیارد ریال مقرر شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 94 کل کشور تصریح کرد: همچنین به ازای واردات هر کیلو کود شیمیایی وارداتی 80 ریال عوارض دریافت میشود و درآمد حال از آن در تولید کودهای عالی در داخل هزینه میشود.
مفتح ادامه داد: مقرر شده است که یک درصد از هزینه شرکتهای دولتی و 2 درصد از بانکها صرفهجویی شود، که از این محل 3 هزار میلیارد تومان درآمد کسب میشود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه اضافه کرد: همچنین صندوق توسعه ملی میتواند تسهیلات برای اجرای طرحهای توسعهای در میادین مشترک پرداخت کند از این رو صندوق توسعه ملی میتواند 4.8 میلیارد در بانکهای داخلی و خارجی سپردهگذاری شود و بازپرداخت این تسهیلات از محل این طرحها تامین میشود.
وی اضافه کرد: دولت موظف شد در اراضی ملی و دولتی در خارج از محدوده شهرها مشروط به حفظ کاربری و عدم تفکیک قیمت کارشناسی روز واگذار کند، از این محل 100 میلیارد تومان درآمد تامین میشود. همچنین از محل صدور کارت ملی 300 میلیارد تومان تامین مالی خواهد شد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: همچنین حق الثبت اموال غیرمنقول از 1 در هزار به یک درصد افزایش پیدا کرده است، از این محل 30 میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده است. همچنین عوارض واردات میوه و سبزیجات 120 میلیارد تومان درآمد نصیب دولت میشود.
مفتح افزود: همچنین مقرر شد که صندوق توسعه بتواند 2 میلیارد دلار از موجودی صندوق در یکی از بانکهای داخل سپردهگذاری کند، درآمد حاصل از این سپردهگذاری به صورت تسهیلات به نیروهای مسلح برای افزایش بنیه دفاعی پرداخت شود، بازپرداخت از طریق صادرات محصولات به صندوق پرداخت شود.
وی گفت: مقرر شد ساعات پیک مصرف برق مدیریت شود، ساختمانهای دولتی، صنایع و کارخانجات و چاههای آب کشاورزی بر اساس برنامهریزی توانیر مصرف خود را تنظیم کنند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق اظهار کرد: همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با استفاده از منابع داخلی و تسهیلات ریالی و ارزی فاینانس، بیع متقابل و فروش محصول برای تبدیل گاز به محصولات پتروشیمی در تا 2 میلیون تن در مناطق کمتر توسعه یافته هزینه کند. همچنین دولت موظف شد که در مجموعههای بیش از هزار واحد مسکونی واحدهای آموزشی، فرهنگی، پاسگاه، کلانتری، مدرسه و پایگاه بسیج احداث کند. مقرر شد کلیه دستگاههای اجرایی تا 2.5 درصد از بودجه عمرانی خود را با هماهنگی سازمان پدافند غیرعامل برای سازمان خود هزینه کنند.
انتهای پیام/