دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 فروردين 1394 - 09:53

کنایه یادداشت نویس رجانیوز به منتقدان تفاهم لوزان: توجه به رای مردم از کل انرژی هسته‌ای مهمتر است

حجت‌الاسلام سید کمیل باقرزاده، کاربر اصولگرای فضای مجازی معتقد است: جام زهر پنداریِ توافق هسته ای ناشی از عدم فهم مردمسالاری دینی است. التزام به لوازم مردمسالاری دینی، هیچ وقت زهرآلود نیست.
کد خبر : 11039

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، فرزند سردار باقرزاده، که یادداشت‌هایی نیز در رجانیوز می‌نویسد، در نوشته‌ای با عنوان «مذاکرات هسته ای، دو واحد درس مردمسالاری!» نوشته است:


جام زهر پنداریِ توافق هسته ای ناشی از عدم فهم مردمسالاری دینی است. التزام به لوازم مردمسالاری دینی، هیچوقت زهرآلود نیست. تا همینجای مذاکرات هسته ای ثابت شده که هیچکس در ایران بیش از "سیدعلی حسینی خامنه ای" به مردمسالاری دینی اعتقاد و التزام عملی ندارد.


دولتها می آیند و می روند.. آنچه می ماند و باید بماند "نظام جمهوری اسلامی" و مردمسالاری دینی است؛ حتی اگر فناوری هسته ای نباشد. اصل مردمسالاری دینی مهمتر از کلّ انرژی هسته ای و دستاوردهای آن است. پس منتقدان مذاکرات نباید جوری رفتار کنند که اصل مردمسالاری دینی در ایران ضربه بخورد.


ما منتقدان بخواهیم یا نخواهیم، رئیس جمهوری با شعار مذاکره تا رفع تحریم از "مردم" رأی گرفته و "رهبر" هم رأی مردم را تنفیذ کرده است. اصل مردمسالاری دینی می گوید چوب لای چرخش نکنید! اجازه دهید این دولت رویکرد غلطش را در چارچوب تعیین شده توسط رهبری نظام بیازماید، تا غلط بودنش بر خودش و بر همه کسانی که توهّم درست بودنش را دارند اثبات شود.


پ.ن:
واضح و مبرهن[!] است که "نقد کردن" تفاوت ماهوی دارد با "چوب لای چرخ کردن"! و نیز بر همگان روشن است که بنده رویکرد دولت و رئیس جمهور را در خصوص حل مشکلات اقتصادی از طریق مذاکره و رفع تحریم از اساس غلط می دانم، و صرفاً به اقتصاد مقاومتی و تکیه به نقطه های واقعی معتقدم، نه دل بستن به نقطه های خیالی.
و من الله التوفیق!
...
در خصوص بحث مذاکرات هسته ای هم دیدگاه هایم را بعد از توافق ژنو در سه یادداشت نوشته ام، و همچنان همان را درست میدانم. لذا اینجا دیگر تکرار نکردم:
1. https://www.rajanews.com/news/1583892. https://www.rajanews.com/news/1592433. https://www.rajanews.com/news/169598



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب