دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بررسی طرح‌های کلان گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی

در تازه ترین نشست هیات مدیره شرکت توسعه گردشگری تمدن آزاد پارس (تگتاپ) که به میزبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد، راهبردهای توسعه گردشگری این دانشگاه در سطح کلان بررسی شد.
کد خبر : 109827

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این نشست که با حضور دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمصطفی دعاگویی رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حبیب‌اله اسماعیلی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی نادری‌نسب، مشاور اجرایی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مهندس کیارش کمالی مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری تمدن آزاد پارس برگزار شد، تعدادی از طرح‌های گردشگری که از سوی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است، بررسی شد.


دانشگاه آزاد اسلامی طبق یک برنامه‌ریزی مطالعاتی به عرصه گردشگری وارد شده و تصمیم دارد از ظرفیت بزرگ خوابگاه‌های این دانشگاه برای اسکان گردشگران در منطقه‌های مختلف کشور استفاده کند.


بر همین اساس، همه اطلاعات مربوط به ظرفیت‌ها و امکانات گردشگری این دانشگاه در سایت گردشگری بارگذاری خواهد شد و افراد می‌توانند با مراجعه به این سایت از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی مطلع شوند. باتوجه به اینکه پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی به صورت بومی‌گزینی است، ظرفیت فیزیکی خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه می‌تواند به مراکز اقامتی توریست‌پذیر تبدیل شوند.



از سال گذشته، شرکت تگتاپ (توسعه گردشگری تمدن آباد پارس) برای توسعه گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده است. معاونان دانشجویی و فرهنگی ، عمرانی و همچنین اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی از اعضای هیات مدیره این شرکت هستند.


همچنین شهریور 93 تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از توانایی‌های علمی، توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری طرفین برای استمرار ارتباط بین سازمان و دانشگاه و به منظور بر طرف کردن نیازهای متقابل منعقد شده است.



طبق این توافق‌نامه، سازمان میراث فرهنگی امکانات علمی، پژوهشی و مطالعاتی، فضاهای فرهنگی و ارائه دستاوردهای مطالعاتی در حوزه‌های مرتبط را در اختیار دانشگاه می‌گذارد و همکاری لازم را برای صدور مجوزهای قانونی در اجرای کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در استان‌های مختلف، همکاری در طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی در چارچوب مقررات مربوط، در اختیار قرار دادن کارشناسان متخصص برای راهنمایی و آموزش و بهره‌گیری از امکانات سازمان برای تحقق موضوعات تفاهم‌نامه اعم از فنی، پژوهشی، نیروی انسانی، اطلاعات، تجارب و تخصص را انجام می‌دهد.


براساس این تفاهم‌نامه، صدور مجوزهای لازم درباره راه‌اندازی تله‌کابین در سایت واحد علوم و تحقیقات تا امامزاده داوود تهران، هتل‌های زنجیره‌ای برای بناهای احداثی دانشگاه و کمک به دریافت وام بانکی و تبدیل بعضی از املاک دانشگاه به اماکن قابل بهره‌برداری در امور خدمات آموزشی و گردشگری برعهده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار گرفت.


عکس و گزارش: بهروز آرمان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب