دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 فروردين 1394 - 11:38

کاظم جلالی: توافق هسته‌ای می‌تواند آغاز راهی برای همکاری‌های بین‌المللی ایران باشد

رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ایرادی در متن بیانیه مطبوعاتی لوزان وجود ندارد، گفت: ما به به مذاکرات خوش‌بینیم و امیدواریم در مهلت تعیین شده به نتیجه نهایی برسیم.
کد خبر : 10854

کاظم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مذاکرات ایران و 1+5 و تفاهم سیاسی که در نشست لوزان سوئیس صورت گرفت، گفت: ما از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان که فرزندان انقلاب هستند تشکر می‌کنیم که با عزت توانستند مذاکرات را به پیش ببرند و از حقوق هسته‌ای ملت ایران دفاع کنند.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «به مذاکرات خوش‌بینم و امیدوارم در مهلت تعیین‌شده به نتیجه نهایی برسیم»، اظهار کرد: بنده ایرادی به متن بیانیه مطبوعاتی که در لوزان سوئیس منتشر شد نمی‌بینیم، فقط در این جا چند سؤال وجود دارد؛ به عنوان مثال اینکه لغو تحریم به چه شکل و با چه سازوکاری انجام خواهد شد؟ اینکه ابتدا جمهوری اسلامی ایران باید گام‌های خود را بردارد تا تحریم‌ها لغو شود یا همزمان با اجرایی شدن توافق تحریم‌ها برداشته خواهد شد؟


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان این مطلب افزود: در تفاهمنامه سیاسی که منجر به توافق نهایی خواهد شد، سؤالات زیادی وجود دارد که فکر می‌کنم تیم مذاکره‌کننده کشورمان نیز همین سؤال‌ها را دارند و این مسائل در طول مذاکره حل خواهد شد تا به یک توافق جامع دست یابیم.


نماینده شاهرود در مجلس خاطرنشان کرد: این توافق می‌تواند آغاز راهی برای همکاری‌های بین‌المللی ایران باشد؛ در حال حاضر منطقه خاورمیانه درگیر جنگ و خون‌ریزی است و باید تلاش کنیم که به سمت رفاه برای مردم ایران و صلح و امنیت برای منطقه پیش برویم.


رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس در پاسخ به این سؤال که «به نظر شما نام‌گذاری امسال به نام سال دولت و ملت، همدلی و همزمانی چه کمکی به روند مذاکرات و تیم‌ هسته‌ای کشورمان کرد؟» گفت: این نام‌گذاری همچون نام‌گذاری سال‌های قبل یک نام‌گذاری مطلوب، کارشناسانه و مبتنی بر نیازهایی است که در داخل کشور وجود دارد.


وی ادامه داد: وقتی ما نگاه می‌کنیم می‌بینیم که یکی از الزامات در کشور ما در مقطع کنونی این است که دولت و ملت با هم همدل و همزبان باشند.


جلالی خاطرنشان کرد: در مذاکرات مهم هسته‌ای که در پیش داریم و موضوع اقتصادی که رهبری انقلاب آن را جهاد اقتصادی نامیدند، نقش دولت و ملت بسیار مهم است که در این میان اعتماد دولت به مردم و ملت به دولت می‌تواند بسیار مهم و کارگشا باشد.


رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان گفت: به نظر بنده مقام معظم رهبری منشور اخوت و رابطه منتقدان با دولت را ترسیم کردند که این موضوع باید مورد توجه همگان باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب