نصب 11 دستگاه همودیالیز پیشرفته در بیمارستان گلستان اهواز؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز، حبیب حیبر، رئیس بیمارستان گلستان اهواز گفت: بخش دیالیز بیمارستان گلستان به عنوان یکی از بزرگترین مراکز دیالیز استان از لحاظ پذیرش بیماران اورژانسی و از بزرگترین مراکز جنوب غرب کشور از نظر تعداد کل بیماران است که به صورت روزانه در سه شیفت کاری دیالیز 60 بیمار را انجام میدهد.
حیبر افزود: متوسط تعداد بیماران بخش دیالیز بیمارستان گلستان اهواز در هر ماه، حدود 400 نفر است که شامل بیماران بستری در بخشها، اورژانس، بیماران بومی مزمن(کرونیک) و بیماران میهمان از شهرهای دیگر میشود.
وی گفت: دستگاههای جدید با تکنولوژی پیشرفته کار میکنند و مجهز به فیلتر جدید میکروبزدایی از آب هستند و آب را بدون املاح به درون دستگاه هدایت میکنند.
حیبر افزود: آب سبک شده، علیرغم اینکه هیچگونه تماسی با خون بیمار ندارد، با استفاده از خاصیت انتشار ملکولی، سموم موجود در خون را جذب کرده و خونی سم زدایی شده را به بدن بیمار باز میگرداند.
رئیس بیمارستان گلستان اهواز اظهار کرد: دستگاههای جدید جهت رفاه حال بیماران و ارتقا کیفیت خدمات رسانی به بیماران دیالیزی در دو مرحله طی روزهای گذشته خریداری و جایگزین دستگاههای قبلی شد و اکنون روند انجام کار در این بخش مهم، بسیار مطلوب است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 20 نیروی تخصصی شامل 14 پرستار، 2 بهیار، 3 کمک بهیار و یک کارگر در بخش دیالیز این مرکز تحت نظارت فوق تخصصهای کلیه و فشار خون(نفرولوژی) فعالیت میکنند.
حیبر تصریح کرد: تمام نکات ایمنی و بهداشتی در مرکز دیالیز بیمارستان گلستان توسط کارشناسان بازبینی میشود. محلولهای شستشوی دست و ضدعفونی و همچنین نظافت بخش، توسط کارشناس بهداشتی بیمارستان کنترل شده و تمامی 20 دستگاه همودیالیز موجود در بخش و پروبهای آنها از طریق حرارت دهی و میکروب زدایی به شیوه دیس اینفکشِن، ضد عفونی میشوند.
وی عنوان کرد: وعدههای غذایی و میان وعدههای ویژه بیماران، به صورت روزانه و در حضور کارشناس تغذیه کنترل شده و سپس تحویل بخش دیالیز میشود.
رئیس مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز ادامه داد: تمامی مراحل نصب بیماران به دستگاه همودیالیز و جداسازی آنان از تجهیزات، در شرایط استریل و با بهره گیری از کادر مجرب، مطابق با دستورالعمل و سنجه های اعتباربخشی انجام می شود که موجب کاهش ریسک انتقال عفونت می شود.
به گزارش آنا، روز چهارشنبه ششم مرداد سه بیمار دیالیزی در بیمارستان سینا شهرستان کارون پس از دیالیز جان خود را از دست دادند. در پی وقوع این حادثه وزارت بهداشت تیم تخصصی کارشناسی را برای بررسی زوایای مختلف این حادثه به اهواز اعزام کرد و پس از بررسی نتایج آزمایشهای پزشکی علت فوت چهار بیمار دیالیزی عفونت گوارشی و رودهای اعلام شد.
هر چند که وزارت بهداشت ارتباط مرگ این بیماران با دستگاه دیالیز را رد کرده است، اما تجهیز این بیمارستان به دستگاههای مجهز و پیشرفته دیالیز بعد از مرگ چهار بیمار دیالیزی تداعیکننده ضربالمثل نوشدارو بعد از مرگ سهراب است.
انتهای پیام/