مقیمی: علت هجمهها علیه دولت، ایجاد مانع برای کارهای بزرگ است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، محمدحسین مقیمی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان ایلام اظهار کرد: دولت وارد یک کار برزگ شده که اگر بتواند این کار را هم انجام دهد ماموریت خود را در دوره چهار ساله کامل کرده است.
وی با اعلام اینکه رکود کنونی حاصل سیاستهای نادرست دولت گذشته است، افزود: این همه هجمه علیه دولت برای اینکه نتوانند رکود موجود را مهار کند، صورت میگیرد.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: ما دولت را در حالی تحویل گرفتیم که بیکاری بالای 13 درصد، تورم 43 درصد و رشد اقتصادی کشور منفی 6.8 درصد بود افزون بر رکود بسیاری از کارخانهها و واحدهای صنعتی و تولیدی تعطیل بودند و هر روز نرخ ارز بالا میرفت و ارزش پول ملی کم میشد.
مقیمی اضافه کرد: امروز پس از سه سال به مدد سیاستها و رویکردهای درست دولت یازدهم تورم تک رقمی و به عدد 9.7 درصد رسیده، رشد اقتصادی که در دولت قبل منفی بود اکنون به سه درصد افزایش یافته و حجم سرمایه گذاریها نیز مثبت یک شده که همه اینها نوید بخش حرکت به سمت اقتصادی پایدار دارد.
وی یادآور شد: در این سه سال بیکاری کمتر و تورم نیز کنترل شد آخرین مرحله و ماموریت دولت خروج از رکود و رونق اقتصادی است که اگر این مرحله نیز به سلامت انجام شود دولت توانسته در ارتقای پنج شاخص اقتصادی مانند تورم، بیکاری، سرمایه گذاری و رکود موفق عمل کند.
قائم مقام وزیر کشور افزود: دولت در این سه سال در افزایش چهار شاخص اقتصادی کشور موفق بوده و در گام آخر که خروج کامل از رکود و رسیدن به رونق اقتصادی است قرار دارد بنابراین هجمههای فقط برای اینکه دولت نتواند این مرحله را با موفقیت پشت سر گذارد.
مقیمی با اعلام اینکه بستههای اقتصادی گوناگونی تهیه شده و در اختیار استانداران قرار گرفته است، تاکید کرد: همه مدیران دولت یازدهم باید تلاش و مراقبت کنند طرح عبور از رکود که اولویت اصلی و نخست دولت است به سلامت و موفق انجام شود.
وی گفت: یکی از مهمترین این بستهها مقوله نقدینگی واحدهای صنعتی و تولیدی است که استانداران و مدیران دستگاههای اجرایی باید نظارت و مراقبت کنند که این وجوه در راه رونق تولید که حساس ترین و مهمترین بخش کار دولت در ساماندهی اقتصادی است، به صورت دقیق و درست هزینه شود.
وی افزود: 37 هزار واحد صنعتی و تولیدی کشور برای دریافت تسهیلات نقدینگی و رفع موانع تولید در پایگاه بهین یاب نام نویسی کردهاند که کار تزریق اعتبار به هشت هزار از این واحدها آغاز شده است.
معاون وزیر کشور اضافه کرد: دغدغه بانک مرکزی اینکه وجوه مورد نظر به طرحهای زودبازدهی اختصاص یابد ضمن اینکه باید دقت کرد این وجوه در جایی هزینه گردد که آثار اقتصادی آن در کوتاه مدت دیده شود.
وی ادامه داد: مدیران استانی باید نظارت کنند و طرحهایی را برای دریافت تسهیلات به جلو بیندازند که زودتر وارد چرخه اقتصادی میشوند.
مقیمی با تاکید بر اینکه باید دقت کنیم که درست تصمیم بگیریم و تصمیم درست را درست اجرایی کنیم، گفت: اکنون که دولت تصمیم گرفته این پولها را به واحدهای صنعتی، کشاورزی و گردشگری تزریق کند استانداران دقت کنند که این وجوه جایی هزینه شود که اقتصاد استان رونق گیرد.
معاون سیاسی وزیر کشور افزود: دولت در این سه سال در مورد وضعیت زندگانی و اقتصادی مردم که از دغدغههای جدی مقام معظم رهبری و مسئولان کشور است اقدام های بسیاری انجام داده است.
وی مهمترین مسئولیت و وظیفه امسال استانداران در کنار موضوع مهم انتخابات سال 96 را توجه به مسائل اجتماعی و تکریم ارباب رجوع دانست و گفت: در مراجعه های مردم به دستگاههای اداری مواردی دیده و گزارش میشود که نشان میدهد برخیها عملکردها مثبت نبوده و گاهی ارباب رجوع با تنگ نظری و پاسخهای غیر اداری مواجه میشود که باید در جایی به این موارد رسیدگی شود.
مقیمی اضافه کرد: تکریم ارباب رجوع از خواستهها و مطالبههای مهم دولت است به همین منظور وزارت کشور فرمانداران را موظف کرده که محلی را برای شکایت مراجعان در ادارات در نظر گیرند.
قائم مقام وزیر کشور سپس در خصوص مقوله امنیت یادآور شد: با وجود مشکلات و ناامنیهای در کشورهای همسایه امنیت جمهوری اسلامی ایران به کمک، هوشیاری و آمادگی نیروهای نظامی، انتظامی، مرزبانی و امنیتی در بهترین حالت قرار دارد.
وی تاکید کرد: با وجود این به سبب بحران و مشکلات ناامنی در کشورهای همسایه ما باید هوشیاری خود را حفظ کرده و همکاری خود را با دستگاههای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی بیشتر از همیشه کنیم.
قائم مقام و معاون سیاسی وزیر کشور روز چهارشنبه با هدف حضور در نشست فرمانداران و بخشداران و سپس شرکت در شورای اداری به استان ایلام سفر کرد.
انتهای پیام/