باید استعدادهای دروندانشگاهی را در سطح علمی و جهانی معرفی کنیم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابطعمومی سازمان امور دانشجویان، مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: «هیاتهای ورزش استانی، همکاران و بازوان اصلی فدراسیون برای پیگیری فعالیتهای ورزشی هستند که عملا مواد اولیه کار فدراسیون را عنوان میکنند، بنابراین هیأتها باید از نقش کماثر و تشریفاتی بیرون آمده و بیشتر به نقش ارتباطی و نقش مؤثر بیاندیشند.»
صدیقی گفت: «از امسال باید به فکر مسابقات جهانی یونیورسیاد باشیم. امسال باید اردوهای تدارکاتی برای دانشجویان ورزشی بیشتر از سالهای گذشته باشد و همچنین کیفیت برگزاری المپیاد و مسابقات دانشجویی باید به بهترین شکل برگزار شود چرا که دانشجویایی به یونیورسیاد اعزام میشوند از دل همین المپیاد ورزشی هستند.»
معاون وزیر علوم افزود: «مسابقات و رقابتهای ورزشی در صف ملی و جهانی میتواند از خروجیهای فدراسیون انتخاب شوند اما تا زمانی که زیرساختهای مناسب و قوی شکل نگیرند، خروجیهای کامل و حرفهای حاصل نمیشود.»
او گفت: «حضور هیأتها باید تشکیلاتی و رسمی باشد. شناخت و پرورش استعدادهای دروندانشگاهی کاری است که باید در سطح دانشگاهها دنبال شود تا بتوانیم استعدادهای برترمان را به ظهور برسانیم و آنها را در سطح علمی و جهانی معرفی کنیم.»
صدیقی همچنین به ارتباط فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی با وزارت ورزش اشاره کرد و گفت: «انتظار داریم که ارتباط ما با وزارت ورزش بیشتر از گذشته باشد. به همین خاطر تفاهمنامهای بین وزیر علوم و وزیر ورزش آماده کردیم تا حدود فعالیتها و همکاری ما با وزارت ورزش مشخص شود. ما همچنین مکاتبهای با وزارت ورزش داشتیم و از آنها درخواست کردیم که از هیاتهای ورزشی استانها در سطح ملی استفاده کنند.»
او افزود: «رقابتهایی که در سطح بینالمللی و داخلی برگزار میشود، خروجی فدراسیون ورزشهای دانشگاهی است اما تنها نباید به برگزاری این رقابتها بسنده کنیم و باید زیرساخت اولیه را هم فراهم کرد. سنگ اولیه این زیرساختها را هیأتهای استانی تشکیل میدهند که با کشف استعدادهای ورزشی در سطح دانشگاهها آنها را به دنیا نشان میدهند.»
انتهای پیام/