امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان بورس و دانشگاه خوارزمی در فاینکس ۲۰۱۶
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه، در دومین روز فعالیت نهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک و بیمه تهران تفاهمنامه مشترک میان سازمان بورس و دانشگاه خوارزمی با حضور رؤسای دو نهاد به امضا رسید.
موضوع این تفاهمنامه به همکاری در زمینههای علمی، مشاورهای، پژوهشی، آموزشی در چارچوب تفاهمنامه از طریق برگزاری دورههای تخصصی کوتاهمدت، بلندمدت و بلندمدت از سوی دانشگاه خوارزمی است.
در آیین انعقاد این قرارداد محمد فطانت، رئیس سازمان بورس گفت: علاوه بر دانش مالی نیاز به نبوغ در مراحل بالاتر است که وقتی در این زمینه پرورش مییابند شرایط بهتری به خدمت گرفته شوند.
وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری دورههای تخصصی در دانشگاه خوارزمی بتوان با شرایط با کیفیتتری برگزار کرد.
فطانت رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و محمدعلی محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی نیز تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
رئیس سازمان بورس در جریان امضای این تفاهم نامه بیان کرد: باید چشم اندازی تعریف شود که هر آن کسی که در حوزه آموزش می تواند قدمی به پیش ببرد و دانش مالی را گسترش بدهد، در کنارش بوده تا افراد و فارغ التحصیلانی علاقه مند نسبت به مسائل مالی داشته باشیم.
بر اساس این گزارش هدف از انعقاد این تفاهمنامه ایجاد زمینههای مناسب برای همکاری بیشتر بین طرفین در حوزههای علمی پژوهشی، انتشاراتی، آموزشی، برگزاری دورههای آموزشی و کارگاهی با استفاده از کلیه امکانات سازمان مدیریت صنعتی اعم از توانمندیهای علمی، نیروی انسانی، فنی، اطلاعاتی تجربه و تخصص است.
همچنین در حاشیه فاینکس ۲۰۱۶ محمد فطانت رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و ملک اخلاق رئیس مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری تفاهمنامهای به امضاء رساندند.
براساس این تفاهمنامه 2 صفحهای که در 5 ماده تنظیم شده است، توسعه همکاری علمی-پژوهشی و مشاورههای تخصصی میان سازمان بورس و مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری با به کارگیری ظرفیتها و نیروهای متخصص دو طرف هدفگذاری شده است.
در آئین انعقاد این تفاهم نامه مشترک، رئیس سازمان بورس گفت: امروزه در دنیا استفاده کنندگان از ابزارهای مالی مشتقه به مرحلهای دست یافتهاند که به جای انتظار برای تحقق آینده تلاش میکنند، تا آینده را آن گونه که باید باشد، رقم میزنند.
فطانت افزود: ابزارهای تخصصی با رشد امروز بازار سرمایه میتواند منابع مورد نیاز را به نحوی آسانتر در اختیار معاملهگران آتی قرار دهد که بتواند علاوه بر تحلیل، در برنامهریزی خود نیز آنها را استفاده کند.
به گفته وی، امروزه هیچ مدیری نباید در کشور وجود داشته باشد که بازار سرمایه را به خوبی نشناسد. هر مدیری امروزه باید در بخشی که نظارت میکند، بداند که تصمیمگیری وی در بخشی از تنوع چهلگانه صنایعی که امروز در بورس حضور دارند، تاثیرگذار است.
وی افزود: دانش و سواد مالی امروزه براساس اطلاعات و افکاری در مجموعههای نظام صورت میگیرد که باید چگونگی تاثیرگذاری آن را بر اقتصاد دانست و افرادی که از این دانش برخوردارند، از دارایی زیر قیمتی برخوردار هستند، هرچه آثار رفتارها در فضای مالی طی کوتاه مدت و بلند مدت شناخته شود، شناخت بیشتری در این زمینه به دست خواهیم آورد.
این تفاهمنامه به مدت سه سال میان طرفین به امضا رسیده است.
انتهای پیام/