دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

ایتالیا، تئوری توطئه سازمان بهداشت جهانی را مطرح کرد/ ارائه اطلاعات دروغ به مردم درباره کرونا

پزشکان ایتالیایی ادعا می‌کنند که اطلاعات سازمان بهداشت جهانی در خصوص ویروس کووید-19 دروغ است و این سازمان خیال کاهش جمعیت جهان را در سر می‌پروراند.
کد خبر : 492316
_MID0047.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی همواره توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی را در خصوص کرونا منتشر می‌کند. یکی از آنها اجتناب بیمارستان‌ها و کادر پزشکی از انجام کالبدشکافی روی افرادی است که به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند.


با این حال پزشکان ایتالیایی بدون توجه به این دستورالعمل، افرادی را که به دلیل کرونا جان خود را از دست داده بودند، کالبدشکافی کردند. نتایج این بررسی اطلاعات جدیدی در خصوص این بیماری به ارمغان آورده است که با گفته‌های سازمان بهداشت جهانی همخوانی ندارد. حالا این پزشکان ادعا می‌کنند که این سازمان با ارائه اطلاعات اشتباه مردم جهان را گمراه کرده و هدفش از این کار کاهش جمعیت جهان است.


ویروس یا باکتری، مسئله این است!


بر اساس گزارش ایندیا تودی ؛ به گفته پزشکان ایتالیایی کرونا ویروس نیست و در حقیقت یک باکتری است که با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود. همچنین دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا پنومی یا ذات‌الریه نیست بلکه ترومبوز یا لخته خون است که اکسیژن‌رسانی به اندام‌ها را مختل و در نهایت باعث مرگ بیمار می‌شوند. این پزشکان ادعا می‌کنند که برای درمان ویروس کووید-19 نیازی به ونتیلاتور یا بخش مراقبت‌های ویژه نیست.


ادعاهای اخیر در فضای مجازی سروصدای بسیاری کرده است، به همین دلیل برخی متخصصان و پزشکان دست به کار شدند تا صحت و سقم این اطلاعات را مشخص کنند. به گفته شاراد جاشی، متخصص ریه بیمارستان مکس، این ادعا که کرونا ویروس نیست و داروهای ضدالتهابی و آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند آن را درمان کنند، احمقانه است. انتشار این اطلاعات غلط در فضای مجازی برای گمراه کردن مردم است.


نقش آنتی‌بیوتیک در درمان کرونا


 سروش کومار، رئیس بیمارستان دهلی می‌گوید؛ از نظر علمی آنتی‌بیوتیک‌ها نقشی در درمان کرونا ندارند و مقاومت بدن در برابر عفونت‌های باکتریایی را بهبود می‌بخشند. مصرف آنتی‌بیوتیک در بیمارانی جوابگوست که در کنار کرونا، عفونت باکتریایی ثانویه داشته باشند.


جاشی، پزشک بیمارستان مکس نیز در این خصوص می‌گوید؛ کووید عفونت ویروسی است و آنتی‌بیوتیک‌ها تأثیری در درمان آن ندارند. بنابراین پروتکل‌های درمانی نباید براساس تحقیقات توخالی تغییر پیدا کند. مردم و کادر درمانی باید تنها به نتایج تحقیقات انجام شده توسط جوامع علمی توجه کنند.


بدین ترتیب مشخص شد که تجویز آنتی‌بیوتیک به بیماران کرونایی برای درمان کووید-19 نبوده بلکه برای درمان عفونت‌هایی استفاده شده که همزمان با کرونا در بدن فرد وجود داشته است.


لخته خون یا عفونت ریوی؟


پزشکان ایتالیایی ادعا می‌کنند که دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا لخته خون در بدن و عدم اکسیژن‌رسانی درست به بافت‌ها و اندام‌هاست. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی ذات‌الریه یا عفوت ریه را دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کووید-19 اعلام کرده است.


تحقیقات قبلی حاکی از آن است که لخته خون، انعقاد سلول‌‌های خونی یا ترومبوز به صورت معمول در بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 دیده می‌شود. براساس نتایج مطالعات فرانسه و هلند، لخته خونی در بدن 20 تا 30 درصد از بیماران کرونایی که در وضعیت بحرانی قرار دارند، وجود دارد.


به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی به بیمارستان‌ها و کادر پزشکی توصیه کرده که در روند درمانی افراد مشکوک به کرونا از دوز پایین هپارین استفاده کنند تا از هرگونه پیچیدگی در خصوص لخته شدن خون اجتناب شود. نرخ مرگ‌ومیر ناشی از لخته خون در بیماران کرونایی کمتر از 20 درصد است که منجر به نارسایی اندام‌های حیاتی و درنهایت مرگ می‌شود.


بنابراین این ادعا که شواهد پزشکی نشان می‌دهد لخته خون دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کروناست و می‌توان این بیماران را با استفاده از داروی انعقاد خون درمان کرد، کاملا اشتباه است. براساس شواهد تحقیقات دیگر، نارسایی ریه دلیل اصلی مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا گزارش شده است.


ونتیلاتور مفید یا مضر؟


این ادعا که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا نیازی به ونیتلاتور یا مراقبت‌های ویژه پزشکی وجود ندارد، شاید شک‌برانگیزترین اطلاعات پزشکان ایتالیایی باشد. براساس گفته‌های کادر درمانی، افراد مبتلا به کرونا که از بیماری‌های حاد تنفسی یا نارسایی اندام‌های حیاتی رنج می‎برند، معمولا با استفاده از ونتیلاتور یا مراقبت‌های ویژه پزشکی درمان شده‌اند. با این حال همه مبتلایان به کرونا به ونیتلاتور یا بستری در ICU نیاز ندارند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
خود کرونا
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۹
۳
منبع شما برای این شایعات چی هست؟ چرا اخبار شایعه پخش میکنید و مردم را گمراه؟
دانشگاه علم و فناوری دانش بنیان؟؟!! واقعا که شما دانشگاه آزاد را بی اعتبار کردید
محمد
Norway
يکشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۲
۱
کلا سازمان بهداشت جهانی با چینی ها از یه کاسه دارن میخورن. چین هم هوشمندانه ترین حرکت رو با ساخت این ویروس کرد که اقتصاد غرب رو زمین گیر کنه
گوشتیران
قالیشویی ادیب