میرزاده برای گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی برنامهریزی دارد
به گزارش خبرنگار آنا، ابوالقاسم خسروی در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین صنایع غذایی واحد تربت حیدریه با بیان اینکه 5 میلیون فارغالتحصیل این مجموعه بزرگ دانشگاهی یکی از افتخارات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی است، هجمههای اخیر به تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را یادآور شد و ادامه داد: گاهی اوقات در ارتباط با تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با نکتهٔ تقابلی در رسانه و تحلیلها مواجه هستیم. بعضی افراد در رابطه با توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به انحاء مختلف سؤالات و صحبتهایی را مطرح میکنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نگرشها به مسائل دانشگاه آزاد اسلامی نباید سیاسی باشد، باید علمی و پژوهشی با این قضیه برخورد و کمک کنیم و متوجه آسیبها باشیم. با توجه به یکمیلیون متقاضی مقطع کارشناسی ارشد و 300 هزار متقاضی دکتری، ظرفیت دانشگاههای دولتی و غیردولتی در مقطع ارشد و دکتری کمتر از سی درصد است؛ حدود 700 هزار نفر متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور هستند که بهتبع آن آسیبهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بر کشور تحمیل میشود.
خسروی افزود: در مباحث و جلسات اخیر کمیسیون گفتم اعتقاد من این است که بدون هیات علمی و بدون شرایط نباید گسترش بیرویه داشته باشیم. باید کاملاً معیارهای علمی را رعایت کنیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: برابر تحقیق اینجانب که به رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه شده است، 80درصد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شاغل هستند. ممکن است در دانشگاههای دولتی با بیکاری فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی روبرو شویم ولی در دانشگاه آزاد اسلامی با این مشکل مواجه نخواهیم بود.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اسلام به توصیهٔ حضرت امام خمینی (ره) و تدبیر مقام معظم رهبری اکنون با 22 میلیون مترمربع فضای آموزشی و فعالیت 70 هزار کارمند و افراد شاغل و 30 هزار عضو هیات علمی که در افق سه سال آینده تا 40 هزار افزایش مییابد به دست توانای این مجموعه بزرگ در کشور ایجاد شده است.
عضو مشورتی شورای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تحصیل یکمیلیون و هفتصد هزار دانشجو و پوشش40 درصد آموزش عالی و 40درصد آموزش پزشکی و 30 درصد پژوهش کشور در این مجموعه بزرگ علمی انجام میشود، گفت: تدابیر دکتر میرزاده ریاست عالیهٔ دانشگاه آزاد اسلامی قابلتقدیر است و من بارها از تلاشهای وی به عنوان یک مجموعه بزرگ ارزشمند جهان اسلام تشکر کردهام. با عزم راسخی که در ریاست دانشگاه میبینم با همه تلاش در زمینه گسترش تحصیلات تکمیلی برنامهریزی دارد.
نماینده شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زواه گفت: شهرستان تربتحیدریه با یکمیلیون نفر جمعیت و مرکزیت 12 شهرستان و نیز حضور 200 دانشآموخته دکتری و نزدیکی با مشهد مقدس زمینهٔ توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی را دارد.
خسروی، گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاداسلامی تربت حیدریه و جذب 3 رشته در مقطع دکتری و افزایش رشتههای کارشناسی ارشد به 17 رشته، افزایش امتیاز از 410 به 77/1045 و آمادهسازی زیرساختهای ارتقای درجهٔ واحد به بسیار بزرگ، ارتقای هرم هیات علمی، راهاندازی ساختمانهای آموزشی شماره 2 و 3 شهرستان فیضآباد و شهر کدکن و شماره 2 سما رباط سنگ، پیگیری راهاندازی شرکتهای دانشبنیان، حمایت از پژوهشگران و نخبگان و... را قابل تقدیر دانست.به گزارش آنا، وی از زحمات محمدعلی علیزاده رئیس واحد و مجموعه دانشگاه و شهرستان تقدیر به عمل آورد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با توجه به برگزاری همایشهای علمی در سطح کشور بیان کرد: خروجی همایشهای علمی برای دانشجویان و پژوهشگران مشخص شود. ما میتوانیم کشور را در عرصه جهاد اقتصادی کمک کنیم.
انتهای پیام/