دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1395 - 16:01
یک فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان:

شایع‌ترین سرطان‌های دوران کودکی کدامند؟

یک فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان عنوان کرد: بروز و شیوع سرطان به عوامل مختلفی مانند تغذیه، محیط، وراثت و بیماری‌های زمینه‌ای که در زندگی روزمره وجود دارد بستگی دارد اما برخی سرطان‌ها در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است.
کد خبر : 98859

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر هادی موسی خانی، فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان، اظهار کرد: سرطان خون، غدد لنفاوی، تومورهای مغزی، کلیوی و نوروبلاستوم از سرطان‌های شایع دوران کودکی و نوجوانی است.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین درباره میزان احتمال ابتلای خواهر و برادر کودک مبتلا به سرطان به این بیماری، گفت: به والدین توصیه می‌شود وقتی نوزاد مبتلا به سرطان دارند نیازی به بررسی ژنتیکی برای سایر فرزندان نیست.


وی افزود: احتمال شیوع یا بروز سرطان در سایر فرزندان یک خانواده که دارای یک فرزند مبتلا به سرطان هستند حدود چهار برابر جمعیت عادی است ولی از آنجایی که شیوع سرطان در جمعیت عادی ضعیف است چهار برابر آن عدد قابل توجهی نیست.


موسی خانی در ادامه تصریح کرد: احتمال بروز سرطان لنفوم در خواهر و برادران یک فرد فرد مبتلا هفت برابر جمعیت عادی است اما چون میزان بروز این سرطان از سرطان خون هم کم‌تر است این میزان شیوع بالایی محسوب نمی‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب