دستور توقف عملیات سایبری علیه روسیه برای ترامپ و دولت او دردسرساز شد

به گزارش خبرگزاری آنا؛ عملیات سایبری تهاجمی که وزیر دفاع آمریکا دستور توقف آن علیه روسیه را صادر کرده است، به طور معمول با هدف اختلال یا غیرفعال کردن شبکههای رایانهای رقبا یا مخالفان سیاسی آمریکا انجام میشود و تفاوت جدی با جاسوسی سایبری دارد.
پنتاگون هنوز جزئیات دستور توقف عملیات سایبری تهاجمی علیه روسیه را منتشر نکرده است اما نمایندگان دموکرات کنگره از رویکرد مصالحهآمیز ترامپ نسبت به پوتین و روسیه نگران هستند.
چاک شومر، رهبر اقلیت سنای آمریکا، ضمن محکوم کردن این اقدام دولت ترامپ گفته است: "این یک اشتباه استراتژیک جدی است که دونالد ترامپ بهطور یکجانبه در برابر پوتین سلاحهای خودش را کنار بگذارد."
این نمایندۀ کنگرۀ آمریکا روز یکشنبه در حساب شبکۀ اجتماعی خود نوشت: "بهترین دفاع همیشه یک تهاجم قوی است و این در زمینه امنیت سایبری نیز صدق میکند."
آدام اسمیت، دیگر نمایندۀ دموکرات مخالف سیاستهای ترامپ نیز روز دوشنبه گفت: پنتاگون باید به کنگره دربارۀ دامنۀ اجرایی این دستور و تأثیر احتمالی توقف عملیات سایبری تهاجمی علیه روسیه بر متحدان آمریکا توضیح دهد. وی همچنین از دولت آمریکا پیرامون ارزیابی ریسک صدور این دستور سوال کرد.
پنتاگون از توضیح دربارۀ دستورالعمل جدید خود خودداری میکند اما یک مقام ارشد دفاعی آمریکا به رسانههای غربی گفته است که آنها به دلیل نگرانی از امنیت اطلاعات سایبری و برنامههای مرتبطش از افشای جزئیات دستورالعمل پنتاگون خودداری میکنند.
ترامپ هفته گذشته در جلسه با زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که برای امضای قرارداد واگذاری امتیاز بهرهبرداری پانصد میلیارد دلاری آمریکا از معادن کمیاب اوکراین به کاخ سفید دعوت شده بود، همراه با معاونش به مشاجره با رئیس جمهور این کشور پرداخت و در نهایت در سومین سال جنگ میان اوکراین و روسیه تهدید کرد که حمایت آمریکا از اوکراین را متوقف میکند.
ترامپ پیش از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و حین برگزاری پویش انتخاباتی خود، وعده داده بود که جنگ اوکراین و روسیه را در مدت زمان کوتاهی پایان میدهد، دولت وی بعد از استقرار در کاخ سفید گفتگوهای مستقیمی با همتایان روس خود انجام دادهاند که دخیل نکردن اتحادیۀ اروپا و اوکراین در این مذاکرات به مذاق متحدان غربی واشنگتن خوش نیامده است.
روز دوشنبه نیز ترامپ بعد از اظهار نظر زلنسکی مبنی بر دور بودن توقف جنگ میان اوکراین و روسیه او را محکوم کرد و گفت که این بدترین موضعی بوده است که رئیس جمهور اوکراین میتوانسته بگیرد و آمریکا دیگر شرایط فعلی را تحمل نخواهد کرد!
ترامپ همچنین اضافه کرده بود که پیش بینی او از زلنسکی درست بوده است و رئیس جمهور اوکراین تا زمانی که حمایت اروپا و آمریکا را دارد، دنبال صلح نخواهد بود.
رئیس جمهور آمریکا و معاونش در در جلسه با زلنسکی نیز به صراحت گفتند که اگر حمایت آمریکا نبود، کیف چند روز بیشتر مقابل مسکو دوام نمیآورد.
انتهای پیام/