محققان واکسنی برای جلوگیری از پاندمی بعدی ابداع کردند
به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این ویروسها ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شوند و نگرانیهایی درباره سلامت عمومی در سراسر جهان را برانگیختهاند.
ویروس عامل کووید ۱۹ عضوی از یک خانواده ویروس است که نسخه اصلی آن در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی شایع شد.
رشتههای فعلی این ویروس که در حیات وحش به خصوص میان خفاشها و پستانداران وجود دارند، ممکن است در آینده انسانها را مبتلا کنند.
محققان برای برطرف کردن این تهدید یک واکسن نوین ابداع کردهاند که با اتکا از تکنیکهای ایمونولوژی و مدلهای رایانشی طراحی شده است.
نقطه عطف این واکسن نوآورانه استفاده از ذرات نانو است. محققان با چسباندن ۸ نسخه متمایز از پروتئینهای متصل شونده به گیرنده ساربکویروس (RBDs) به این نانوذرات، واکسنی ساختند که تولید آنتیبادیهایی که مناطق RBD را هدف قرار میدهند که بهطور قابلتوجهی در میان سویههای مختلف ویروسی پایدار میمانند را ترویج میکند.
این طراحی به میزان قابل توجهی احتمال جهشهای ویروسی را کاهش میدهد که میتوانند از پاسخ ایمنی ایجاد شده توسط واکسنها فرار کنند.
یکی از محققان این زمینه میگوید: این پروژه نشان میدهد چگونه یکپارچه سازی روشهای رایانشی با تحقیقات ایمونولوژی میتوانند کارآمد باشند.
واکسن جدید در مقایسه با نسخههای پیشین تولید آنتی بادی را شبیه سازی میکند که مناطق اشتراکی و با ثبات در RBDهایی را هدف میگیرد که احتمال جهش کمتری دارند.
این روش وسیع حفاظت بیشتری در مقابل ساربکوویروسها فراهم میکند.
مکانیسم این واکسن شامل شبیه سازی سلولهای B است که گیراندههایی برای تبدیل آنتی بادیها توسعه میدهند.
انتهای پیام/